Min Frigidaire ovn har et lyst Orange tændsats, men det er ikke varme

March 1

Min Frigidaire ovn har et lyst Orange tændsats, men det er ikke varme

Hvis din Frigidaire ovn ikke er varme, er det ude af provision. En af de mest almindelige årsager til ovn ikke opvarmning er et funktionssvigt tændsats. Selvom tændsats ser ud til at fungere, teste sin strømstyrke for at være sikker.

Formålet med Tændsats

En Frigidaire Gasovn har en tændsats i bunden af enheden. Når du tænder ovn, flyder gas ind i enheden og tændsats bar varmer op til gnist en flamme. Flammen varmes i ovnen til den temperatur, du indstille gennem kontrolelementerne. Som sensorer måler varme indeni ovnen, cyklus flammerne og slukker for at bevare temperaturen.

Visuel bekræftelse

Hvis din ovn ikke varme, er den første ting at gøre Udfør en visuel kontrol. Slukke for ovnen, lad det køle og derefter fjerne den nederste plade fra inde i hulrummet. Denne proces kan variere afhængigt af din Frigidaire model, så udsætte til din enhed service manual. Tænd ovnen og se tændsats. Hvis det ikke ændrer sig, er det brudt. Hvis den lyser rødt eller orange, det ser ud til at fungere.

Test Tændsats

Hvis tændsats glødende orange, men ikke varme, teste sin strømstyrke. Sluk ovnen og lad den køle ned. Fjerne wire-stik fra tændsats og bruge en multitester til at kontrollere strømstyrken. Ideel behandlinger varierer afhængigt af model, men hvis multitester giver dig en nul eller uendeligt læsning, tændsats er defekt.

Erstatter Tændsats

Hvis tændsats er defekt, erstatte det for at få varmen arbejder i din ovn. Husk, at hvis din Frigidaire ovn har stadig en gyldig garanti, skal du have en Frigidaire certificeret tekniker udfører udskiftning for at undgå at tømme garantien. Kontakt Frigidaire kundepleje på 1-800-374-4432 at planlægge et servicekald. Ellers, kontakte Frigidaire for service manualen til din enhed og udskiftning dele, hvis du vælger at erstatte tændsats dig selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com