Min Frigidaire ovndøren er løs

August 12

Min Frigidaire ovndøren er løs

Frigidaire mikrobølgeovne kan du hurtigt varm eller lave mad. Men hvis døren til mikrobølgeovnen bliver løs, mikrobølgeovnen fungerer ikke ordentligt. Det kan ikke varme mad ordentligt eller registrere døren er åben og ikke tænde på. Løs døre kræver hjælp fra professionelle teknikere, som du skal arbejde med elektricitet og stråling til at reparere dem.

Call-tekniker

Hvis din ovndøren er løs, bør du få en tekniker hjælp, især på en mikrobølgeovn. Mikrobølgeovnen døren er forbundet med en choker mekanisme, der kan nemt bryde. Derudover er mikrobølgeovn bygget til at beskytte brugeren fra stråling. Hvis døren er løs eller brudt, kan mikroovn lække stråling. Teknikeren kan teste for stråling lækager, når han løser døren.

Brudt håndtag

Hvis det er kun dørhåndtaget, der er løs og ikke selve døren, kan du muligvis løse det. Åbn ovndøren, og skru den indvendige dørpanel med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Den indvendige dørpanel ligger på toppen af ovndøren. Efter fjernelse af panelet, finde de skruer, der holder håndtaget på plads. Stramme disse skruer og vedhæfte den indvendige dørpanel.

Overvejelse

Afhængigt af model af din Frigidaire ovn og hvor meget en ny ovn ville koste, kan det ikke være fornuftigt at reparere ovndøren. For eksempel, hvis du har en Frigidaire mikrobølgeovn, kan reparere døren kan koste flere hundrede dollars. Du kan købe en udskiftning mikrobølgeovn for mindre end dette. I sådanne tilfælde giver det mere mening at få en ny mikroovn i stedet for bruge penge til at reparere gamle.

Dårlig dørkontakt

Hvis mikrobølgeovnen ikke tænde eller ikke varme emner, kan du have en dårlig dørkontakt snarere end en løs dør. Døren skifter kan være vanskelig at teste eller reparation. De kan se fint og selv teste fint med et ohmmeter, men stadig være brudt. Hvis din mikrobølgeovn er ikke varme korrekt eller fungerer som døren ikke er lukket, når det, bør din servicetekniker kunne hjælpe dig med at afgøre, hvad problemet er.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com