Min Frigidaire stabelbare vaskemaskine vil ikke afløb For den endelige Spin

October 9

Frigidaire stabelbare vaskemaskine kan ikke løbe for den endelige spin, hvis visse betingelser er til stede. Mest dræning problemer, der opstår med Frigidaire stabelbare vaskemaskiner er ikke entydigt og kan ske med de fleste vaskemaskine typer og mærker. Hvis din vaskemaskine pauser midt i cyklus uden afløb, er der visse ting, du ønsker at inspicere på din skive for eventuel fiasko.

Blokerede afløb

En blokeret afløbet kan begrænse din Frigidaire stabelbare vaskemaskines evne til at fjerne vand inden man rykkede til spin cyklus. En lille artikel i tøj, objekt eller sæbe udskud oprustning kan gøre afløbet ufremkommelige. Baseret på placeringen af tilstoppe, vand kan sive ud i afløbet langsommere end normalt eller afsluttes muligvis ikke på alle, hvis afløbet er blokeret helt. Anmeld den håndbog, der fulgte med din vaskemaskine for træsko fjernelse tip. Du vil sandsynligvis nødt til at dræne skive manuelt af vand og tømme vådt vasketøj fra inde i, før du kan fortsætte med afløbsrensemidler afløbet.

Dvælende sæbe

En Frigidaire stabelbare vaskemaskine, ligesom de fleste vaskemaskiner, kan have problemer med dræning hvis der er for mange suds i maskine og ikke nok vand. En vaskemaskine kan registrere sæbeskum og kan forlænge afløb tid af et par minutter til at afhjælpe overskydende sæbeskum. Hvis sæben ikke vil løbe efter ekstra afløb tid bortfalder, vaskemaskinen kan indtaste "Pause"-tilstand og ikke vil overgangen til sidste spin, afhængigt af den specifikke Frigidaire stabelbare model du har. På bedre modeller, der har en digital udlæsning skærm, kan vaskemaskinen flash en fejl kode signalering vaskemaskinen er ikke pumpe ud hurtigt nok, eller den indeholder for meget sæbe. Tryk på knappen "Pause annullere" at tage skive ud af pause og starte cyklussen fra begyndelsen igen uden at tilføje flere sæbe.

Døren er klem

Ifølge webstedet Frigidaire lukkes døren på alle dens vaskemaskiner, herunder front-loading stabelbare vaskemaskiner, til en vaskemaskine til afløb og endelig spin, som en sikkerhedsforanstaltning. En dør, der er den mindste smule åben kan forhindre vaskemaskinen ind til afdrypning cyklus. Kontroller, at døren er lukket forsvarligt. Hvis ikke, døren skal være inspiceret, og repareres eller udskiftes efter behov.

En Dispenser skuffe er delvist åbnet

Dispenser skuffer til vaskemiddel, skyllemiddel eller blegemiddel i en front-loading Frigidaire stabelbare vaskemaskine også skal være lukket, svarende til døren til en vaskemaskine til afløb og spin. Hvis den endelige spin cyklus ikke starter, Kontroller hver skuffe er lukket forsvarligt. Efterse og reparere eller erstatte enhver skuffe, der er stikning eller lukker ikke ordentligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com