Min fryser kompressor vil ikke bo

January 23

Min fryser kompressor vil ikke bo

Som den motor, der driver køling processen, tændes kompressoren og slukkes som led i en fryser er velfungerende. Under drift tændes kompressoren, når det registrerer, at temperaturen inde i apparatet er steget nok at mere kølig luft er nødvendig og begynder cykling kølemiddel i hele systemet. Når kompressoren ikke vil bo, køling processen får kortsluttet, og det er tid til nogle grundlæggende fejlfinding. Der er et par skridt du kan tage før du ringer i en tekniker.

Magt

Det mest oplagte problem, og lettest at løse, er når fryser ledningen er blevet frakoblet. Selvom muligheden synes latterligt--jo, ingen har været tilbage der--er det stadig værd at tage et kig, fordi kompressoren vil ikke køre uden elektricitet. Hvis det sidder stadig fast, finde den største breaker box og kontrollere, at et kredsløb ikke har været overbelastet og udløst en switch der. Efter at have bekræftet, at apparatet rent faktisk får magt, er det tid til at kigge ind.

Termostat

Frysere er udstyret med en justerbar termostat inde i køling område eller på ydersiden af enheden. Hvis termostaten er indstillet for højt, vil ikke kompressoren bo fordi det plejer afsløre, at temperaturen skal falde. Indstillingen var måske uforvarende ændret når nogen kastede en gallon is inde. Hvis indstillingen af termostaten vises normalt, er det tid til at tjekke kompressoren, selv.

Kompressor

Kompressoren er fodbold-størrelse klump metal på bagsiden, eller undertiden nedenunder, din fryser. Det skal være let genkendelige og tilgået. Som en mekanisk enhed er det meget sandsynligt at blive slidt op eller overophede og stoppe med at arbejde eller virker kun sporadisk. Den vanskelige del er, at en fiasko med andre mekaniske dele i systemet, som fordamper eller kondensator, kan vise sig som kompressor problemer. Noget så simpelt som beskidt kondensator spoler kan forårsage kompressor til at overophede og køre dårligt.

Overvejelser

Hvis du bestemme at kompressoren er problemet, er der en god chance for, at reparationer vil koste mere end apparatet er værd, og du bedre kan rådes til at købe en ny fryser. For prisen på et servicebesøg, kan du have en tekniker bekræfter eller ej kompressoren er synderen. Måske vil du få heldige og finde problemet er ikke-relaterede og let afhjælpes. Så igen, kan du lære det er tid til at tage en tur til den lokale apparat butik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com