Min Garden roer har orme

November 6

Min Garden roer har orme

Armyworms, beet webworms og wireworms kan ødelægge en sukkerroer afgrøde. Armyworms og sukkerroer webworms æder bladene mens wireworms feed på rødderne.

Løv foderautomater

Armyworms og sukkerroer webworms skjule inde web reder, som de bygger blandt sukkerroer blade. Sukkerroer webworms er primært et problem i den vestlige halvdel af landet.

Løv Feeder kontrol

Fjerne æg masserne, spindelvæv og orme i hånden. Ser i blade sprækker hvor orme gerne skjule. Bruge kommercielle fælder til at fange voksne møl og forhindre dem i at lægge æg. Sprays fremstillet af kaolin også forhindre æglægning. Sprays, der indeholder Bt (Bacillus thuringiensis), spinosad eller neem er effektive.

Wireworms

Wireworms er larver af klik biller. Voksne biller gerne lægge deres æg blandt Græsrødder, at sikre et godt måltid for nye larver. Wireworms hober sig op i jorden under sod, og når sod er strippet til at starte en ny køkkenhave, jorden kan være fuld af wireworms. For at teste jorden, begrave bidder af kartoffel 2 til 4 inches dyb. Grave dem op efter en uge og tjek for wireworms.

Wireworm kontrol

Der er ingen effektive insekticider til brug mod wireworms i hjemmet haven, som i 2010. Gavnlige nematoder medvirke til at reducere populationer. Bruge bidder af kartofler som en fælde. Spyd dem med en pind at gøre dem nemmere at finde i en uge, når du graver dem op. Vende jorden i efteråret at eksponere wireworms vejr og rovdyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com