Min Gasovn lugter lightergas

February 17

Min Gasovn lugter lightergas

Duftende lettere væske lugte fra din ovn kan være ganske foruroligende. Under visse omstændigheder kan er denne lugt helt normalt og ikke skadeligt. Men hvis lugten er overdreven, det kan angive en skadelige og endda fatal situation. Tage de nødvendige forholdsregler til at sikre dit hjem ikke er modtagelige for farlige gaslækager.

Komfuret Top lugt

Hver gang du tænder på komfuret top-brænder, vil et gaskomfur udsender en lille mængde af gas ind i dit hjem, før brænderen faktisk lyser. Dette vil skabe en svag lugt, der vil sprede hurtigt. Det er normal og angiver ikke, at ovnen ikke virker, eller at den lille gas er farlige.

Ovn lugte

Hvis din Gasovn fungerer korrekt, vil ovnen aldrig udsender en gas eller lettere væske lugt. Hvis denne lugt kommer fra inde i din ovn, så du straks slukke ovnen og frakoble det fra gas kilden. Straks kontakte udbyderen gas og spørge en tekniker til at komme og lokalisere placeringen af lugt. Denne forholdsregel er nødvendigt, da utæt gas kan være dødelig.

Brudt ovn komponenter

Der kan være forskellige årsager til en lugt kommer fra din ovn. Hvis din ovn gnist tændsats er brudt, vil det ikke kunne lyse op. Denne situation forårsager gas til at sive ind i dit hjem. I nogle tilfælde gnist tænding kan brydes og i andre tilfælde de elektriske komponenter, der sender signaler til tændsats kan brydes.

Oliebaseret maling

I nogle tilfælde en maling fortynder eller lettere væske lugt kommer fra din ovn eller kogeplade top kunne være forårsaget af tørring maling. Malingen dampe forblive i dit hjems air miljø i flere dage. Når flammen brænder i din ovn eller på dit komfur, vil det trække luft fra dit hjem til at brænde. Hvis luften er malingen dampe i det, forbedre brændere på ovnen maling tyndere lugt. Dette er normalt og ikke skadeligt, så længe dit hjem er godt ventileret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com