Min GE Dsxh43ga0ww tromme er løs

July 28

En løs tromme på en General Electric (GE) Dsxh43ga0ww gas tørretumbler kan være støjende. Du kan høre high-pitch skratter eller squeals kommer fra tørretumbleren under en rutine tørring cyklus. Selv om tøj kan stadig tørre effektivt, opererer din tørretumbler med en løs tromlen kan forårsage mere skade på apparatet. Da der er flere grunde til hvorfor en tromme kan være kommet løs, kan du undersøge spørgsmålet yderligere for at se om du kan lokalisere det specifikke problem, og derefter gå videre med reparation.

Rullerne

Rullerne er små plastik eller metal hjul, at linje ydre af tromlen på en GE tørretumbler og gør det muligt at slå lettere. Der er normalt to sæt på hver tromle: ét sæt i fronten og et andet i ryggen, der bevæger sig langs en smal bane. Hvis selv en hjulet bryder, kan det forårsage tromlen for at falde i ét område og rotere ujævnt. Som flere rullerne bære, kan tromlen synes løs, når du rører ved det og selv vises skæv. Fjerne bagpanelet af din tørretumbler, der holdes på plads med skruer. Skub off panelet topdækslet. Manuelt Drej tromlen, så du kan synligt inspicerer hvert sæt valser. Hvis du finder en eller flere, der er beskadiget, erstatte begge sæt.

Glider

Glider er tynde plastkabinetter, som beskytter kanten af metal tromlen og støtte det, som det tumler. Glider kan opdele og knæk fra hinanden med normal brug af din tørretumbler over tid. Når dette sker, tromme stabilitet kan blive bragt i fare, og du kan mærke tromlen er løsere end normalt. Derudover kan en slidt glide forårsage en tromle til at gnide mod kabinettet og sladre. Fjern forsiden og top paneler af din tørretumbler GE at evaluere glider for muligt slid. Skift dem ud hvis de vises beskadiget.

Bælte

Motoren beføjelser en gummi bælte for at slå og afstive tromlen. Når bæltet er i orden ordentligt, tromlen viser konsekvent og støt, men når det glider eller pauser, tromlen kan blive løst og rangle i kabinettet. Fjerne bagpanelet af tørretumbleren. Give bæltet en blid slæbebåd. Hvis selen flytter med lille indsats, det har mistet noget af sin elasticitet og bør udskiftes.

Stjernehjul trisse mekanisme

Dsxh43ga0ww tørretumbler har en stjernehjul trisse mekanisme, der roterer i modsat retning af bælte til at holde bæltet henslængt. Hvis remskiven pauser, det bælte modstand kan blive kompromitteret, og derfor tromlen kan løsne i kabinettet. I stedet slår jævnt, kan det wobble eller skælve. Fjern frontpanelet af tørretumbleren; stjernehjul trisse er beliggende nær bunden tørretumbler foran motoren. Det er et hjul knyttet til en beslag og bæltet skal gå under den. Drej hjulet manuelt med din hånd til at se, om det er stiv. En stiv hjul kræver normalt udskiftning. Kontakt GE at planlægge en service aftale.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com