Min GE fryser Fan vender ikke

April 5

Fan i General Electric fryseren spiller en integrerende rolle ved afkøling af både fryser og friske fødevarer rum. Ventilatoren er placeret over fordamper bredbånd, bag den bageste væg i fryseren. Hvis ventilatoren stopper drejning, fryseren vil ikke køle jævnt, og den kølige luft vil ikke tilstrækkeligt passere gennem spjæld i friske fødevarer rum.

Fordamper Fan formål

Det eneste formål med fordamper-fan er at cirkulere luften i hele fryserum. Flytning af luft sikrer en permanent temperatur i hele rummet, at fjerne enhver varme pletter. Yderligere, cirkulation af luft sikrer, at den kolde luft bevæger sig gennem spjæld, som åbner til at tillade luft fra fryserum til friske fødevarer rum.

Adgang til fordamperen Fan

Du vil finde den fordamper fan placeret bag væggen i fryserum. Begynder ved at frakoble køleskabet og fjerne alt indhold fra fryseren, herunder hylder og skuffer. Fjerne luftkanal, som kan være fastgjort til bunden af fryserum med skruer, ved at skubbe det op. Du kan nu fjerne skruerne sikring bagpanelet af fryseren til kabinettet og derefter fjerne bagpanelet.

Kontroller, om der er forhindringer

Spin fan blade med din finger til at sikre, at den bevæger sig frit, og ser for alle elementer, såsom en wire, der kan være i vejen for fan blade, forhindrer det i at flytte. Du skal sikre, at fan-bladet sig selv ikke er revnet, bøjet eller beskadiget.

Erstatte ventilatormotoren

Det første skridt i at fjerne fordamper fan motor er at trække fan blade lige fra motorakslen. Med vingen fjernes, fjerne boltene sikring fan beslag til den bageste væg i fryseren, så fjerne motor og beslag. Efter afbrydelse af ledningsnet, kassere den gamle motor. For at installere den nye motor, forbinde den nye motor wire harness til køleskab ledningsnet, så sikre fan og beslag til bagvæggen i køleskabet. Geninstallere fan blade, og saml køleskabet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com