Min GE fryser lækager

September 7

Hvis du finder vand på gulvet eller under de vegetabilske pander og der er is bygge på bunden af din fryser, kan du have en fryser lækage. De fleste GE fryser utætheder er på grund af en tilstoppede afløb, selv om du kan have mere alvorlige problemer, der kræver opmærksomhed af en servicetekniker.

Tilstoppede afløb rør

Hvis dit afløb røret er tilstoppet, ophobes ice på bunden af fryser og vand lækagerne på gulvet under køleskabet når du åbne fryseren døren. I nogle modeller, vil du finde vand i vegetabilske skuffen, hvis din fryser afløb røret er tilstoppet. Hvis du kan få adgang til afløbet nemt, kan du løse problemet ved at skylle det med en blanding af bagepulver og varmt vand.

Vand ventiler og VVS

I nogle tilfælde, kan siver ud fra fryseren eller køleskabet være forårsaget af VVS problemer. Tjek din vandventil for utætheder og din vandlinjen for opdelinger eller revner. Hvis dine vandventil er brudt, kan det være fast i positionen "på". Disse typer af spørgsmål kræver hjælp fra en blikkenslager eller en GE servicetekniker.

Advarsel

Du kan få elektrisk stød fra at forsøge at rense nedløbsrør eller nogen anden del af fryseren, der kan utæt vand. Inden du forsøger nogen vedligeholdelse på fryseren, tag elektriciteten eller slukke for strømforsyningen til køleskab og fryser. Ikke arbejde på fryseren selv hvis du ikke ved hvad du laver; Ring til service i stedet.

Bestilling Service

Hvis du har brug for en GE servicetekniker til at kigge på din fryser, kan du ringe til service på 1-800-432-2737. Du kan også planlægge en service aftale online på ges hjemmeside. Hjemmesiden også gør muligt at få et estimat for pris på service og hjælper dig med at finde en lokal tekniker til at servicere din fryser efter behov. Hvis din fryser er stadig under garanti, planlægge en aftale ved det første tegn i plage så du ikke vil annullere din garanti.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com