Min GE ismaskine vil ikke arbejde

October 6

Mange moderne køleskabe har ikke blot is beslutningstagere, men is beslutningstagere med filtre, der forbedrer kvaliteten af vandet isen er lavet fra og med en front dispenser, der lader dig tryk knapper for at vælge, om isen, der er leveret til din tumbler eller cup bliver knust eller kubik. Mange GE køleskabe har disse faciliteter. Hvis din GE køleskab ice maker ikke synes at virke ordentligt, kan lidt fejlfinding være alle, der er nødvendige for at løse problemet.

Instruktioner

•Flyt ice maker's magt skifte til "On" position ved at vende kontakten på siden af ismaskinen til "On." En ice maker, der har sin knap i positionen "Off" vil ikke producere nogen is.

•Skub køleskab fra væggen og check at vandlinjen er tilsluttet korrekt og ikke trange, og at vandet er ikke slået fra på spærreventil.

•Wait for 24 timer efter du har installeret dit køleskab før du forsøger at give afkald på is. Det tager så lang til fryseren bliver koldt nok til at begynde at producere is. Hvis dit køleskab er nyligt installeret, skal du kassere de første par partier af is lavet af ismaskinen.

•Level ice i ismaskinen med din hånd til at fjerne enhver is "bjerge" inde i ismaskinen, der kan skubbe på automatisk slukning løftestang, forårsager ice maker til at stoppe produktionen af is.

•Drej off ice maker, hvis dens grønne strømindikatoren blinker, og fjerne enhver kuber, der sidder fast i ismaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com