Min GE køleskab Digital termostat kommer ikke

January 5

Min GE køleskab Digital termostat kommer ikke

Almindelige elektriske apparater, kendt mere almindeligt som GE, fremstiller mange typer af køleskab modeller, med manuel og digital termostater. Digital termostater regulere din koeleskabstemperatur og tillade ejere til at styre temperaturen med nem-at-bruge knapper og en synlig temperaturdisplay. Hvis din GE køleskab digital termostat ikke er tænder, dens temperatur vises ikke, indstillinger kan ikke ændres, og det kan forhindre køleskabet i at holde en passende temperatur.

Almindelige problemer

Når en GE køleskab digital termostat ikke er fungerer korrekt, skal du udelukke problemer med apparatet selv. Før fejlfinding termostaten, sikre køleskab og fryser sektionerne fungerer korrekt. Kontroller dit køleskab er tændt og er tilsluttet en stikkontakt med den korrekte mængde ampere. En summende eller fan type støj angiver køleskabet kører. Tjekke at dit køle afsnit er en cool temperatur og ingen af dens indhold er frosset. Kontroller afsnittet fryser er i drift og dens indhold forbliver frosne. Hvis din GE køleskab ikke er modtager strøm, ligger problemet i køleskabet selv og ikke på digital termostat. Hvis indholdet i afsnittet køle iskolde eller frosne, er temperaturen for lav. Hvis afsnittet fryser er varme eller dens indhold er optøning eller fastfrosset, er temperaturen for varm. Nogle af disse problemer er muligvis angive din termostat er ikke betjenes. Disse betingelser skal evalueres og repareres af en professionel servicetekniker.

Nulstille en termostat

Nulstille en digital termostat tillader dets interne indstillinger til at vende tilbage til standardindstillingen og mange gange, gendanner termostaten til en fungerende tilstand. Ligesom de fleste apparater nulstilles din GE køleskab af strømtilførslen fra stikkontakten i flere minutter derefter replugging køleskab i. De fleste køleskab modeller med digital termostater drives af kontrol bestyrelser, som nulstilles nemt ved at afskære den køleskab strømforsyning. Når køleskabet er tilsluttet, kontrollere den digitale termostat for at se, hvis temperaturen er vises.

Test af Digital termostat

Før testning på digital termostat elektrisk strøm, Sørg for dit køleskab er taget ud af stikkontakten i væggen og den korrekte breaker er vendt i dit hjem breaker panel. Brug en skruetrækker til at fjerne det synlige digital termostat display boks, normalt holdt på plads med fire skruer. Sat skruerne på et sikkert sted og pop ud de plastboks. Den faktiske termostaten er placeret direkte under boksen temperatur display. Find de to ledninger kører til termostaten og fjern ledningerne ved at placere et par tænger omkring hver af de wire-stik og forsigtigt trække udad. Et volt-ohm meter, også kendt som en multitester eller multimeter, tester kontinuiteten i digital termostater elektrisk strøm og skal være indstillet til X 1. Placer den multimeter sonder på termostatens to terminaler. Køleskabs nuværende indre temperatur bestemmer de elektriske test resultater. Hvis den aktuelle koeleskabstemperatur er varm, skal en uendelighedssymbolet, der ligner en vandret "8", vises. Hvis den aktuelle koeleskabstemperatur er koldt, skal multimeter vise et "0". Hvis ingen af disse aflæsninger vises, termostaten kræver udskiftning og en professionel skal kontaktes.

Andre digitale termostat problemer

Hvis din GE køleskab er i orden ordentligt og den termostat elektriske nuværende læsning er korrekte, ligger problemet et andet sted inden for apparatet. Mens termostaten er taget fra hinanden, kontrollere terminalerne og ledning stik for korrosion. Hvis korrosion er til stede, terminaler eller stik skal udskiftes. Kontroller at termostaten ledninger til tårer, nedskæringer eller brænde mærker. Hvis tårer eller nedskæringer er til stede, skal ledninger udskiftes. Hvis sort burn marks er synlige, skal en professionel fejlfinding den køleskab elektriske system for at fastslå årsagen. Også, tjek den køleskab netledning til nedskæringer eller tårer, som skal erstatte eller reparere for at opretholde passende strømforsyning. For disse reparationer samt diagnosticere og reparere problemer andet end kontakt disse, en professionel til at reparere din digital termostat. Sikre GE køleskab er drevet af at den passende størrelse afbrydere i dit hjem breaker panel. Hvis ikke, skal du kontakte en elektriker for bistand i skiftende breaker. Uden ordentlig erfaring og viden, kan fejlfinding og reparation af dit køleskab føre til personskader og uoprettelige skader på apparatet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com