Min GE ovn fungerer ikke efter en spændingsbølge

October 1

Der er mange grunde til, hvorfor en husstand kan opleve en spændingsbølge, fra et nærliggende lynnedslag til ulykker med elledninger eller nytte polakker, men resultatet er generelt en midlertidig afbrydelse i power service. Når strømmen er genoprettet, kan nogle apparater ikke straks returnere til funktionen. Hvis et apparat som en GE ovn ikke fungerer efter en spændingsbølge, kan nogle fejlfinding være i stand til at gendanne den til normal brug.

Husholdningernes magt

Det første sted at starte hvis GE ovnen ikke vil tænde tilbage efter en bølge er hjem effektafbryderen eller fuse box. Afmonterer ovn fra stikkontakten først og derefter erstatte sikringer, der har blæst eller nulstille enhver udløst afbrydere. Vent 30 sekunder og derefter sæt ovnen igen til stikkontakten.

Netledningen

Kontrollere strømkablet, som kan være blevet løst eller var tidligere løs inden spændingsbølge. Stikket skal være i fast kontakt med stikkontakten i væggen. Det kan være nødvendigt at flytte nogen andre nærliggende apparater til en forskellige elektriske kredsløb til at nulstille strøm nok til ovn for korrekt funktion.

Ovn Tændsats

En anden potentiel kilde til problemer efter en spændingsbølge er ovnen tændsats. Afbryde strøm og gas supply og fjerne ovn nederste panel. Kig på tændsats og sørg for, at det er antændes. Hvis det ikke er, er dette kan været påvirket af den voldsomme stigning. Mens nogle boligejere er i stand til at erstatte tændsats, er det typisk en opgave bedste venstre til professionelle.

Control Board

Styrekort i ovnen kan have været beskadiget under en spændingsbølge og skal udskiftes. Afbryd strømmen til ovnen efter nulstilling af afbrydere eller sikringer og derefter gendanne magten efter flere minutter. Hvis dele af området ovn vil arbejde, såsom brændere, men ikke i ovnen, kan kontrolpanelet være skyld i. Kontakt GE for service.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com