Min GE ovn rygning ukontrollabelt under den selvrensende funktion

October 25

Røg stammer ukontrollabelt fra en General Electric (GE) ovn er aldrig noget, du ønsker at se, men det gør ikke nødvendigvis en dire problem i ovnen. En GE ovn, der ryger under den selvrensende cyklus typisk er enkle at lave. Andre spørgsmål vedrører den selvrensende funktion, også.

Selvrensende tilstand røg

Hvis GE ovnen selvrensende tilstand resulterer i røg, kan så overdreven jord eller murbrokker, være inde i apparatet. Tryk på "Clear/Off" pad på forsiden af apparatet til at slukke for komfuret. Åbning af hjemmets Vinduer vil bidrage til at få røg ud af lokalet. Adskillige minutter efter "Clear/Off"-pad er trykket, vil ikonet "Låst" slå fra, der angiver, at ovnen er afkølet. Åbner ovnen, og tør den overskydende jord før genstart den selvrensende cyklus.

Vare fjernelse

Før du starter en selvrensende cyklus, er det vigtigt at fjerne alle elementer fra ovnen, der ikke behøver at være i ovnen. Elementer, der skal fjerne omfatter sonde, slagtekyllinger puder, gitre, gryder og pander. Du kan forlade stativerne i ovnen, men GE rådgiver ejere til at fjerne dem for at holde dem i god form. Flere elementer du holde i ovnen under den selvrensende cyklus, de mere sandsynligt rester fra et af disse elementer vil skabe røg.

Brændende og olieagtig lugt

Den selvrensende funktion fjerner brændende og olieagtig lugt fra nye GE ovne. Lugt vil ikke vare for varigheden af den tid, du ejer apparatet, men de kan være lidt irriterende i løbet af de første gange du bruger ovnen. Indstil den nye ovn til dets selvrensende mode, og køre det i tre timer. Bagefter, vil de brændende eller fedtet aromaer ikke længere forekomme.

Popping og knitrende

En GE ovn kan udlede popping og knitrende lyde under madlavning og den selvrensende cyklus. Lyden stammer fra apparats interne metal opvarmning og afkøling. Lyde er normal og bør ikke give anledning til bekymring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com