Min GE profil Arctica ikke udlevering vand

July 27

En af de primære funktioner i GE profil Arctica køleskab er is og vand dispenser, placeret på forsiden af fryser døren. Systemet bruger en vandfilter til at fjerne de fleste urenheder fra vandet og isen og dispenseren tilbyder både knust og cubed is samt vand dispenser chutes. Hvis køleskabet ikke er udlevering vand, kan nogle fejlfinding være nødvendigt.

Vandforsyning

For at undvære vand, skal være tilsluttet en vand linje til køleskabet. Find vandforsyning valve, enten bagved eller på siden af køleskabet, og drej vand ventilen mod uret for at åbne. Dette åbner ventilen for at levere vand i køleskabet. Bemærk, at disse trin skal udføres, når køleskabet er installeret og er ikke en fælles kilde af vandforsyning problemer når køleskabet er installeret korrekt.

Strømforsyning

Prøv at give afkald på nogle is eller udføre en anden opgave, hvis vand dispenser ikke er i orden og der er en funktionel vandforsyning. Hvis hele køleskabet ikke er i orden eller synes at være uden strøm, kan der have været en strømafbrydelse eller fejl af en slags. Sørg for, at Arctica er helt sluttet til en stikkontakt. Hvis det er nødvendigt, udskifte eller nulstille sikring eller afbryder.

Dispenser lås

GE profil Arctica leveres med en lås, der kan aktiveres, hvis børn eller andre skal forhindres ved hjælp af eller adgang til vand eller is dispenseren. Hvis vand dispenser ikke gør arbejde, holde "Lås kontrol" i tre sekunder. "Lås kontrol" lyset vil gå ud, når låsen er frigivet. De samme trin kan gentages for at indstille låsen igen, og lyset lyser når låst.

Vandfilter

Vand dispenser fungerer muligvis ikke, hvis vandfilter skal ændres eller ikke er blevet installeret. Vandfilter er placeret i øverste højre side af køleskabet og kan fjernes ved at dreje med uret, mens du trækker. Find pilene på den nye patron og line pil med pilen på filterholderen i køleskabet. Skub og drej det nye filter, indtil det løfter og klikker på plads.

Flushing systemet

Når et nyt vandfilter er installeret eller køleskabet er nye, skal vandsystemet tømmes, før det fungerer korrekt. Tryk på en tom container mod vand dispenser og holde i to minutter til at rydde ud i luften og snavs fra det nye filter og fylde vandforsyningen. Dette skridt bør få vandet bevæger sig let gennem systemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com