Min GE profil HydroWave skive har en skimmel lugt

April 14

Top-loading vaskemaskiner er ikke så modtagelig for skimmel og meldug lugte er frontlæssere, men de er ikke immun. Forkert rengøring og pleje af din GE profil Hydrowave skive fører til uønsket mug lugt, der kan spredes på tøjet og i hele resten af dit hjem. Flere retsmidler fjerne og forhindre mug lugt i dit GE skive.

Blegemiddel

Drej din GE profil Hydrowave vaskemaskine til sin varmeste vand og fuld-cyklus indstilling. Åbn enhedens låg og tillader det at fylde helt med vand før at slukke. Hæld 1 kop af klor blegemiddel i vaskemaskinen og hvislen det rundt med din behandskede hånd eller træske. Tillad blegemiddel til at forblive i vaskemaskinen i mindst 30 minutter før nedlæggelse låg og lade maskinen køre gennem alle cykler. Gentage denne proces månedlige forhindrer fremtidige skimmelvækst.

Eddike og bagepulver

Oprette en pasta af en fjerdedel kop hvid eddike og ½ kop bagepulver. Rør ingredienserne og tilsæt mere bagepulver, hvis pastaen er for løbende. Indlæse en plast-strittede krat pensel med pasta. Skrubbe ned den metaltromle indre vægge fjerner mug og meldug. Tør overskydende pasta med en fugtig klud. Gennemkørsel sidste skylning vaskemaskinen på varmeste indstilling fjerner de resterende rester.

Stof skyllemiddel Dispenser

Skimmel og meldug lugte kan lure inde GE profil Hydrowave stof skyllemiddel dispenser. Fjerne disse lugt med en blanding af 2 spsk klor blegemiddel og 3 kopper lunken vand. Slip på et par gummihandsker og tørre ned stof skyllemiddel dispenser indre vægge på toppen af omrører. Fortsætte aftørring stof skyllemiddel dispenser, indtil alle resterende rest og sæberester fjernes. Tør ned stof dispenseren med en separat fugtig klud.

Forhindre mug lugt

Undgå forlader dit fugtige tøj i vaskemaskinen forhindrer mug og meldug dannelse. Holde den skive låg åbent, når den ikke er i brug og efter hver vask cyklus. Aftørring ned den indre metaltromle med en blød klud efter hver brug fjerner de resterende fugt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com