Min GE profil opvaskemaskine sæbedispenser er ikke åbne

October 14

General Electric (GE) profil opvaskemaskiner har en sæbedispenser, bygget ind i døren af apparatet. Når dispenseren er fyldt med opvaskesæbe, skal du lukke låget for at bevare sæbe i dispenser, der åbner under vask. Fordi sæben er indeholdt i automaten, gengiver en medfører dispenser opvaskemaskinen ubrugelige indtil dispenseren er repareret.

Sæbedispenser

Formålet med sæbedispenseren er til hus opvaskesæbe og frigive det under vask. Sæbedispenseren har et låg, der automatisk åbner på et passende tidspunkt, ved hjælp af en voks motor aktuator til at frigive låsen. Hvis dispenser låget ikke åbnes, frigives sæbe ikke i vask-karret under vask.

Voks Motor aktuator

Vaskemiddel dispenseren er en voks motor aktuator, der driver vaskemiddel låget. Når aktuatoren er strømførende, trækker det en stemplet, åbne dispenser låget. Hvis låget ikke åbnes, voks motor aktuatoren skal fjernes og en ny installeret.

Adgang til voks Motor aktuator

Før du foretager eventuelle reparationer på din opvaskemaskine, slukke for strømforsyningen i din service panel. Åbne opvaskemaskine døren, derefter fjerne skruerne sikring den indvendige dørpanel til døren. Løft den indvendige dørpanel og magert det mod vask balje åbning, afslørende voks motor aktuator.

Erstatter den voks Motor aktuator

Fastgør den gamle max motor aktuator ud af dispenseren, derefter fjerne wire-stik fra de to terminaler i bunden af komponenten. Tilslut de to ledninger til terminalerne på ny voks motor aktuatoren, derefter snap komponenten tilbage i dispenseren. Sikre at den aktuator stemplet sidder fast i boliger af dispenseren. Når voks motor aktuatoren er installeret, erstatter den indvendige dørpanel og genoprette magt til opvaskemaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com