Min GE udvalg har ingen magt

March 22

De fleste moderne intervaller meget mere end bare koge. Områder tilbyder en række funktioner, fra temperatur og madlavning sensorer til konvektion madlavning til opbevaring og opvarmning skuffer, flytbare temperatur sonder, elektronisk tænding og selvrensende ovne. Når intervallet synes at have nogen magt, herunder en GE udvalg, ejere kan være usikker på, hvordan man håndterer situationen, men de fleste problemer kan løses uden at skulle kalde for service.

Netledningen

Når rækken GE ikke har nogen magt, ikke springe til konklusioner og antage er noget alvorligt galt med enheden. Problemet kan være så simpelt som en netledning, der har gled, blevet trukket eller faldet ud af stikkontakten. Skubbe ledningen i en stikkontakt, helst en jordet 3-gren en.

Husholdningernes sikring eller afbryder

Rækken kan miste magten, hvis hele husstanden midlertidigt mistet magten eller hvis der var en overspænding eller anden form. De fleste GE intervaller vises en "PF" fejl i Kontrolpanel, hvis dette er sket. Du kan løse denne situation, nulstille effektafbryderen eller Udskift sikringen efter behov. Nulstil uret på displayet, og tryk på "Start" for at bekræfte.

Kontrol

Når range kontrol drives korrekt, kan enheden vises som om det ikke har nogen magt. For eksempel, hvis skærmen er indstillet til "Blackout", vil det vises som hvis området har ingen magt. Hvis du vil deaktivere blackout-mode, tryk "stege Hi/Lo" og "Bage" pads samtidig indtil "SF" vises, og derefter tryk på "Clock" engang tilbage uret til normale 12-timers Tidsmålingen. Tryk på "Clock" endnu en gang at indstille uret til 24-timers militære tid eller en tredje gang for at vende tilbage uret til blackout. Vælge eller trykke på "Bage" og foretage en madlavning markering, eller tryk i og slå den korrekte drejeknap for den ønskede brænder eller ovnen til at indstille en madlavning temperatur.

Reparationer nødvendige

Fejlfinding bestræbelser vil sandsynligvis vende tilbage GE udvalg til magten og indrømme brugernes hen til genoptage normale drift. Men hvis alle bestræbelser på ikke at slukke for strømmen tilbage på enheden, reparationer kan være nødvendigt. Kontakt GE på 800-432-2737 for hjælp.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com