Min GE vand Dispenser varmt vand er ikke i orden

January 24

Min GE vand Dispenser varmt vand er ikke i orden

GE dispensers vand fritstående enheder beregnet til brug i både hjemmet og kontoret miljøer. Disse vand dispensere er ofte Energy Star-rated og har både varmt og koldt vand dispensere. Enhederne, der kommer med en 3 - eller 5-gallon flaske kapacitet og en børnesikrede varmt vandhane til at forhindre utilsigtet brændende eller skoldning. Hvis varmt vand dispenser ikke er i orden, være nogle fejlfindingstrin nødvendigt for at genoprette dens funktionalitet.

Magt

Hvis der er utilstrækkelige power til din GE vand dispenser, enheden kan fungere, men ikke helt, herunder udlevering ikke varmt vand. Sørg for, at netledningen er skubbet ind i outlet helt og kontrollere circuit breaker eller fuse. Erstatte eller nulstille sikring eller afbryder om nødvendigt og flytte eventuelle andre apparater til en anden stikkontakt for at reducere strøm belastning på stikkontakten.

Vandforsyning

Hvis en stor mængde varmt vand blev for nylig udleveret, skal du muligvis vente vandvarmer til re-varme en ny forsyning. Tillad 30 minutter for vand at varme op før udlevering varmt vand igen. Hvis vandforsyningen i drikkedunken er for lav, skal du erstatte den med en ny flaske.

Temperaturgrænse udløst

Hvis varmt vand temperaturgrænse er udløst, vil ingen varmt vand undvære. Find "Hot" og "Kolde" skifter på bagsiden af maskinen og forvandle dem til "O" (Off). Vent fem minutter, og tænd derefter skifter tilbage til "I" (). Du bliver nødt til at vente yderligere 30 minutter før du forsøger at give afkald på varmt vand.

Børnesikring

GE vand dispenser er udstyret med en sikkerhedsfunktion, der forhindrer børn eller andre uautoriserede brugere får adgang til det varme vand. For at give afkald på varmt vand, Drej knappen i en uret bevægelse mens du trykker på knappen. Andre GE vand dispenser modeller har en fane på varmt vand dispenser, der skal være gled op, mens knappen er trykket, at give afkald på varmt vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com