Min GE WHSE5240D1WW vil ikke dreje

August 6

GE WHSE5240D1WW er en Energy Star bedømt foroven vaskemaskine med kontrol ringer, fem vask/spin kombinationer, 24 forskellige vaske cykler, vand temperaturregulering, fire vandstanden indstillinger og blegemiddel og stof skyllemiddel dispenser skuffer. Hvis vaskemaskinen ikke er spinning, kan nogle undersøgelser hjælpe med at lokalisere problemet og måske tilbyde en løsning.

Normal drift

Før du starter nogen fejlfindingstrin, er det vigtigt at bemærke, at GE vaskemaskine afbryder flere gange i løbet af en cyklus. Disse pauser er normale og gøre det muligt for vandet at komme ind og hæld vandet fra karret. Når vaskemaskinen pauser i løbet af spin cyklus, er dette bevidst så sæbevand kan forlade maskinen mere effektivt. Vent et par minutter at se hvis cyklussen genoptager operationen som sædvanlig. Desuden, hvis du er i en blød cyklus, kan 15 til 30 minutter passere før vaskemaskinen begynder at spinde.

Strømforsyning

Tag et kig på strømforsyning til vaskemaskinen. Nulstille eller erstatte effektafbryderen eller sikring efter behov og skubbe vaskemaskine el-ledningen helt ind i stikkontakten. Flytte eventuelle andre apparater til en anden stikkontakt, som flere apparater opererer på det samme kredsløb vil reducere strømforsyning og kan påvirke driften af vaskemaskinen.

Låg

Husk at låget skal være lukket for at vaskemaskine til at fungere, og vaskemaskinen vil ikke dreje hvis låget er åbent. Kontroller computerlågets skydeknap og sørg for det lagres korrekt, når låget er lukket. Tørre parameteren med en ren, fugtig klud og derefter tørre det hvis vragrester synes at hindrer ordentlig lagres.

Andre faktorer

Sørg for speed omskifter er pegede på en hastighed niveau og ikke mellem hastigheder. Nulstille vælgerbjælken vandstanden ved at flytte den eller ned for at sikre det stick ikke. Der kan også være noget fast i pumpen. Hvis bestræbelserne på at løse situationen har undladt, slukke vaskemaskinen og kontakt GE på 800-432-2737 for assistance.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com