Min GE XL44 gaskomfur Ignitor lyser, men det vil ikke tænde

June 3

Min GE XL44 gaskomfur Ignitor lyser, men det vil ikke tænde

GE XL44 gas range, som ikke længere er fremstillet af General Electric, har en elektronisk tænding og anvender naturgas til varme ovn og komfur. Hvis ignitor gløder på komfuret, men brænderne vil ikke tænde, nogle rengøring og fejlfinding er nødvendige for at få ovnen arbejde igen.

Magt og gasforsyning

Komfur brændere lyser ikke helt, hvis den elektriske strøm til GE komfur ikke er fuldt tilsluttet. Kontrollere strømkablet og tilslutte stikket helt til en jordet stikkontakt. Hvis intet på komfur eller ovn arbejde, prøve at udføre en nulstilling eller udskiftning af sikring eller afbrydere. Tjek gas levering ventil og sikre ventilen er fuldt åbnet til venstre for ordentlig gasstrømmen.

Tilstoppede brænder havne

Komfuret top pilot lys vil forblive tændt, men flammen vil ikke antændes, hvis brænder hul er tilstoppet. Sluk ovnen og alle overflade kontrolenheder og fjern brænder hoveder og caps, når ovnen er cool. Bruge en twist slips eller en synål til omhyggeligt rent brænder hul på siden af brænderen til at fjerne fedt, mad eller snavs. Forstørre ikke brænder hul, da dette kan forårsage skade eller funktionsfejl.

Brænder hoveder og Caps

Når brænderen hoveder og hætter er beskidt, pilot lyset kan få blokeret og flammen vil ikke fungere korrekt. Noter af hvor hver burner hoved er placeret ovenpå brændeovnen inden fjerner dem for lettere udskiftning, når rengøring er fuldført. Ren brænder hoveder og hætter af iblødsætning caps og hoveder i varmt, sæbevand vand i 30 minutter. Skrub grundigt ved hjælp af en gammel tandbørste eller bløde opvaskeborste fjerne tørrede på eller brændt på mad eller snavs. Hoveder og caps skylles grundigt og tør dem godt med et håndklæde før ompakke brændere.

Afbrænde Assembly

Udskift brænderen hoveder over elektroder på komfur i deres tidligere placeringer, positionering burner hoved slot over elektroden. Placer den tilsvarende cap på burner hoved. Hætterne er stemplet med størrelse på bunden af fælles landbrugspolitik for lettere placering. Sørg for, at brænder hovedet og hætter er fast installeret før du forsøger at bruge komfur. Kontakt GE for service hvis brændeovnen stadig ikke tænde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com