Min GLEQ2152E elektrisk tørretumbler stoppet tørring

December 20

Frigidaire GLEQ2152E elektrisk tørretumbler har mange standard funktioner, herunder en vendbar dør, drum lys, signal lyd, tørring rack og tid og temperatur indstillinger. Den elektrisk tørretumbler skal fungere godt med regelmæssig pleje og vedligeholdelse. Hvis der opstår problemer med tørretumbleren, kan enkeltpersoner ønske at udføre nogle fejlfinding for at finde ud af problemet og finde ud af en passende løsning.

Instruktioner

•Kontroller at Frigidaire tørretumbler hænger fast til en netledning og en fungerende stikkontakt, hvis det ikke virker. Nulstille afbryderknappen, hvis det er nødvendigt og være opmærksom på, at tørretumblere ikke være sluttet til en forlængerledning til magten. Forlængerledninger kan ikke give nok strøm til enheden.

•Åbn tørretumbler døren og fjern lint skærmen fra inde i døren hvis tørretumbleren tager lang tid at tørre emner. Rengøre støv ud af skærmen og returnere lint skærmen til enheden. Undersøge udstødnings kanalen og ren væk alle overskydende støv, snavs eller snavs.

•Undgå at overbelaste tørretumbleren, hvis elementer er stadig fugtig i slutningen af cyklussen eller er meget rynkede. Vedligeholde moderat belastning størrelser og fjerne elementer, så snart cyklussen er færdig med at forhindre rynker.

•Rengør ud lommer før placere genstande i tørretumbleren, hvis der er en raslende og klirrende lyd under brug af hårde genstande, der falder ind under tørretumbleren, såsom kuglepenne eller mønter. Disse samme hårde genstande kan være ansvarlig for ridser eller skår af kraterets tromme.

•Rengør væv eller papir fra elementer, før placere dem i tørretumbleren, hvis lint forbliver elementer efter cyklussen. Rengør lint skærmen før hver brug og undgå overbelastning tørretumbleren, som varer ikke kan ryste frit nok til at fjerne fnug, hvis overbelastet.

Kortindgangsdør en autoriseret servicetekniker for at få hjælp hvis de ovenfor nævnte metoder ikke løse problemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com