Min græsslåmaskine ikke vil starte og engang gøre ikke en støj

August 24

Min græsslåmaskine ikke vil starte og engang gøre ikke en støj

Plæneklippere har sandsynligvis gjort mere for at hjælpe med at holde græsplæner ser pæn og attraktiv end nogen andre stykke udstyr. Desværre, power slåmaskiner undertiden falder bytte til en lang række mekaniske problemer, der forhindrer dem i at starte. Når en græsslåmaskine ikke vil starte, vil det være nødvendigt at kontrollere motoren og forskellige switche og kabler.

Luftfilter

Ofte, når en græsslåmaskine ikke vil starte og ikke selv gør en støj, er der et problem i den plæneklipperen karburator. Hvis din græsslåmaskine ikke vil starte, tjek luftfilteret først. Hvis luftfilter i din plæneklipper er tilstoppet, ikke kan luft komme til den motor karburatoren. Hvis karburatoren ikke kan få luft, kunne ikke det skubbe gas ind i motoren. Rengør eller Udskift din plæneklipper luftfilter om hvert andet år.

Brændstofsystem

Problemer i en plæneklipper, brændstof-systemet kan have oprindelse i flere forskellige områder. For eksempel, hvis din plæneklipper gas cap er tilstoppet, vil at maskinen brændstoftank udvikle vapor lås. Vapor lås i en græsslåmaskine brændstoftank forhindrer brændstof fra strømmer gennem brændstof linjer. Også, en tilstoppet brændstof linje på en plæneklipper vil hindre sig af igangsætning. Tilstoppede brændstoffiltre og gummieret op karburatorer også forhindre, at plæneklippere starter, især hvis karburator flåd sidder fast.

Andre problemområder

Når en græsslåmaskine nægter at starte, kunne spørgsmålet være så simpelt som en stak choker eller et dårligt justeret gas kabel. Hvis din plæneklipper choker ikke vil lukke helt, kunne ikke motoren tegne gas. En plæneklipper gashåndtaget kabel, der ikke kan bevæge sig jævnt ofte forhindrer chokeren i at fungere korrekt. Nogle plæneklippere kommer også med olie sensorer; og hvis olien i maskinen ikke er opbevares på linjen med fyld, disse slåmaskiner vil nægte at starte.

Overvejelser

Altid sørg for du har frisk gas i din plæneklipper brændstoftank. Forældet gas er et almindeligt problem, når en plæneklipper plejer start. Gas antænder nemt, så hold din plæneklipper fra kilder af varme, flammer eller gnister. Efter at have checket din plæneklipper luft og brændstofsystem, tjekke sin tændrøret for begroning samt dens sikkerhedssystem. De fleste plæneklippere har mindst en Sikkerhedsafbryder, der vil forhindre tændrøret i at skabe en gnist, hvis parameteren er udløst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com