Min gule Squash plante er ved at dø

May 20

Min gule Squash plante er ved at dø

Gule squash er en tyndhudet sommer squash med bløde, spiselige frø. For den bedste smag, skal du høste squash, når frugten er lille. Store græskar har hårde skind og ikke-spiselige frø. Vokser gule squash er let, og de fleste gartnere har et overskud af frugt. Men squash planter er modtagelige for flere sygdomme. Derudover kan insekter og ernæringsmæssige mangler dræbe dine planter.

Calcium

En mangel på calcium kan forårsage dit gule squash at udvikle blossom - ende rot, som er en mørk-farvet dry rot, der opstår i blossom slutningen af squash. Test din jord for at se, hvis du skal tilføje kalk, før du planter. Barkflis med græsafklip, pine strå og blade. Barkflis bør være 2 til 3 inches tyk til at forhindre, at jorden tørrer ud. Dette giver mulighed for rødderne til at absorbere calcium bedre. Tilføje organisk materiale til jorden hjælper også squash tage i mere calcium. Vær omhyggelig med ikke at give for meget kvælstof eller kaliumchlorid, da de retard calcium absorption.

Sygdomme

Gule squash er modtagelige for flere svampesygdomme herunder meldug, bladpletter, mave rot og blossom blight. Svampesygdomme er værre på falde afgrøde, og bruge fungicid sprays, så snart symptomerne vises. For at undgå at sprede svampesygdomme, ikke håndtere blade eller vinstokkene når de er våde. Barkflis squash at forhindre kontakt med jorden. Dette reducerer sine chancer for at få maven rot, som er til stede i jorden. Bakterievisnesyge, der spredes af agurk biller, kan også inficere gul squash. Der er ingen måde at kontrollere bakterievisnesyge, og inficerede planter skal destrueres. Planter inficeret med mosaik virus har skjoldet blade og frugten udvikler grønne steder og vorter. At reducere bladlus populationer hjælper med at forhindre denne sygdom, da bladlusene er ansvarlig for at sprede det.

Insekter

Flere insekter angreb og dræber gul squash, herunder agurk biller og pickleworms. Squash bugs suger saften ud af bladene, forstyrre plantens evne til at absorbere vand og næringsstoffer. Selvom ældre planter kan tåle nogle fodring skader, kan det dræbe småplanter. Fjern voksne og nymfer fra dine planter og dræbe dem i en spand sæbevand. Vin Udvisningshamre skader planter af kedeligt huller nær bunden af anlægget. Anlægget wilts og bunden kan rådne væk. Det er vanskeligt at behandle Udvisningshamre, medmindre du kan forhindre, at larverne ind i anlægget.

Gødning og vand

Squash foretrækker planter let sur jordbund med en pH række 6.0 til 6,5. Giver squash planter med tilstrækkelig vand og den rigtige type og mængde af gødning hjælper med at forhindre nogle insekt problemer. Har din jord testet for at afgøre, hvilken type af gødning til at bruge. Tilføje godt rådnet gødning eller kompost til jorden, før plantning kan også hjælpe, men bruger for meget gødning kompost kan resultere i fosfat afstrømning, som forurener søer og floder. Gule squash planter har brug for mindst 1 tommer vand hver uge i vækstsæsonen. Når vanding, skal du sørge for at suge jorden helt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com