Min HDTV-Ready TV vil ikke spille en HD DVD

December 13

Min HDTV-Ready TV vil ikke spille en HD DVD

Bare fordi du har et HDTV betyder ikke, du kan afspille HD dvd'er. Du har brug for en HD DVD-afspiller så godt, selv om hverken HD dvd'er eller HD DVD spillerne er i øjeblikket ved at blive produceret.

Misforståelser

Der er intet i en HDTV, der gør det muligt for traditionelle DVD-afspiller til at læse HD DVDs. Det er ikke sådan en HDTV fungerer. En HDTV simpelthen viser de signaler, der overføres til det, og en DVD-afspiller er stand til at afkode eller overførsel af video kodet på en HD DVD.

Funktion

Med en HD DVD og en HD DVD-afspiller skal du stadig lige video-kabler til at få en faktiske HD signal sendes til dit tv-apparat. Traditionelle komposit og koaksialkabel er ikke kompatibel med HD-signaler. Du skal bruge et component video kabel eller et HDMI-kabel til at overføre HD-video fra din afspiller til dit tv-apparat. Alle HDTVs og HD DVD Spillerne har mindst én af disse forbindelser på dem.

Tilgængelighed

HD DVD er et format, der døde, det tabte en format krig til Blu-ray, som er nu den dominerende Hej-def hjem video medier. Ingen nye HD DVD titler eller HD DVD-afspillere der gøres, og der er ingen planer om at genstarte udvikling af enten. Du bør få en Blu-ray-afspiller, hvis du er interesseret i at se film i high definition på dit HDTV.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com