Min Heil ovn er blæser kold luft, selv hvis enheden er slukket

September 21

Heil er producenten af højeffektiv klimaanlæg, varmepumper og gasfyr. Hvis din Heil ovn er konstant blæser kold luft, selv når enheden er slukket, kunne det betyde, du har et stort problem med det system, der kræver professionel hjælp. Der er et par grunde til dette problem kan opstå, og regne ud, hvoraf den ene er årsagen kan hjælpe dig med at beslutte, om det er på tide at tilkalde teknikere.

Fan tænd

Den enkleste løsning på dette problem indebærer af fan-kontaktens stilling. Uanset om din gasbrændere er tændt eller ej, blæser fan kan tændes ved at indstille parameteren fan til "på" position i stedet for den automatiske indstilling, der gør det blæse kun når varmen der produceres. Dette resulterer i et udkast til køligere luft, der kommer fra udluftninger i hele huset. Nogle mennesker foretrækker denne indstilling til at hjælpe med at udjævne temperatur i deres hjem, men hvis du ønsker for luft til at blæse kun når det er varmt, skal du angive denne parameter til automatisk at gøre det stoppe.

Gas ventil

Gas ventil er det sted, hvor naturgas eller propan løber ind i systemet til at levere brændere med brændstof. Disse dele nogle gange går dårligt og tillade ikke, at gas ind i systemet. En dårlig gas ventil kan have forskellige virkninger på systemet, og en konstant kørende system, der blæser kold luft er en af dem. Dette er ikke et gør det selv-projekt for en person uden erfaring. Det bør håndteres af en professionel tekniker vant til beskæftiger sig med gasapparater.

Ledninger

Elektriske ledninger spørgsmål kan være alvorlige problemer for boligejere, uanset hvor de forekommer. Ovnen ledninger er ikke anderledes. Dårlige ledninger kan forårsage apparat til at udføre i alle mulige inkonsistente måder, lige fra udløst breakers til total fiasko, som konstant kører. Ledningsføring spørgsmål kunne være årsag til blæseren kører hele tiden, selv når du forsøger at slukke for strømmen på termostaten. Dette er en opgave for en elektriker eller en person, der har specialiseret sig i elektriske installationer for HVAC-systemer.

Lukke den ned

Medmindre du finde, at spørgsmålet om er simpelthen fan switch position, bør du lukke ned al magt til Heil ovnen før du forsøger at reparere den. Selv om du afventer ankomsten af en tekniker, skal du klippe magt til systemet på afbryderknappen som en sikkerhedsforanstaltning. Elektriske problemer er chok og brandfare.

Andre ting at Check

Som en del af din undersøgelse af årsagen til problemet, skal du kontrollere de nemme løsninger først. Sørg for termostaten er indstillet korrekt på "varme" i stedet for "cool" og at termostaten fungerer korrekt og er ikke behov for batterier, hvis det er en digital model. Svage eller døde batterier kan gøre hele forskellen i en dårligt opfører centrale ovn-system.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com