Min heldige bambus vendte gul med sorte pletter

August 1

Min heldige bambus vendte gul med sorte pletter

Heldig bambus er en almindelig type stueplante, der kræver lidt pleje at holde det ser sund. Lucky bamboo bør ideelt set være en lysegrøn eller gul i farven, men det bør ikke vises for gule, som dette kan signalere, at anlægget ikke er sundt. Lucky bamboo kan også udvikle sort mug pletter på den. Pleje for anlæg ordentligt til Sørg for at det ikke bliver gule eller udvikle sorte pletter.

For meget sollys

Lucky bamboo plante kan bliver gule hvis det får for meget direkte sollys. Heldig bambus vokser naturligt i skyggefulde områder. Lucky bamboo kan leve i et område, der har lidt naturligt lys.

Vand fra hanen

I nogle områder er fluorid tilsættes vandet. Denne fluor kan bygge i plantens jord eller vand. Det vil derefter bygge i anlægget selv og forårsage bladene bliver gule. Undgå dette ved hjælp af kun ikke-fluor tap eller destilleret vand.

Overfertilization

Tilføje for meget gødning til din lucky bamboo plante vil forårsage bladene skal blive brune og gule. Undgå dette ved kun befrugtende anlægget hver par måneder alt efter hvor stor anlægget er og typen gødning. Hvis stilke er helt gule, er det sandsynligt at anlægget vil dø.

For meget vand

Bruger for meget vand på anlægget vil forårsage det til formularen sorte pletter på blade og stilke. Undgå dette ved vanding plante mindre; Sørg for at vandet ikke pool på jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com