Min Hoover Floormate har ingen suge

December 18

Hoover FloorMate linje er en kombination våd/tør-rengøring system, der kombinerer funktionerne af en regelmæssig støvsuger og en dual-tank mop funktion, der dæmper hårde overflader, og derefter krat og tørrer gulvet. Funktionen støvsuger kræver ikke vakuum tasker; den deler en aftagelig beholder med våd-funktion, der kan tømmes med lethed. Fra tid til anden, kan FloorMate opleve nedsat eller tab af suge. Så længe motoren velfungerende, er det generelt nemt at gendanne suge i et par minutter.

Tilslutninger og indstillinger

Tjek at vragrester beholderen er fast låst på plads. Hvis det ikke er placeret korrekt, motoren kan køre, men den suge funktion deaktiveres. Lås beholderen sikkert og suge skal gendannes. Sørg også for, at enheden ikke er indstillet til "Wash" Denne indstilling simpelthen spins pensler og har ingen suge involveret. FloorMate skal indstilles til "Dry Vac" eller "Våde Pickup" for suge er involveret.

Overfyldt

Sikre, at beholderen ikke er fyldt med snavs. Når den når kapacitet, frakobles suge. Hvis det er fuld, blot tom tank og suge genoptages.

Pensler tilstoppet

Drej enheden på sin side og tjekke pensler omkring optagelse rør. Disse børster kan blive tilstoppet med snavs som dyrehår og blokere igen optagelsen rør, afskære suge. Fjerne forhindringen og FloorMate bør arbejde igen.

Filteret er tilstoppet

Rens dit filter. Filtre bør skylles, tørres og udskiftes regelmæssigt. Slukke og trække støvsugeren, fjerne opsving tank, fjerne top og trække ud filteret. Forsigtigt ryste vragrester i en skraldespand, derefter skylles forsigtigt med koldt vand. Lad tørre fuldstændigt, inden batteriet isættes. Fastgør fast på plads når tør og placere opsving tank i støvsugeren.

Skærmen er tilstoppet

Ren skærmen under filteret. Under den plisseret filter er en cirkulær skærm. Fjerne og skyl det, lad det tørre, derefter sætte den tilbage på plads, udskifte filteret og snap tanken tilbage på plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com