Min hvilestol er for lavt, hvordan kan jeg hæve det?

October 25

Den vigtigste faktor i en tilbagelænet stol er dets komfortniveau. Hvis du sidder i hvilestol, og du har det godt har i sidste ende du købt en god stol. Men afhængigt af din højde og din personlige præferencer, kan du finde, at din hvilestol sidder lidt for tæt på jorden. Dette betyder ikke at du skal smide en perfekt god stol, som du kan hæve den op fra jorden i et par minutter.

Instruktioner

•Purchase møbler risers specielt lavet til en tilbagelænet stol. Møbler risers tilsluttes ben af din hvilestol, så du kan hæve dens højde i et par forskellige tommer intervaller. Men møbler risers er også lavet til regelmæssig stole og taburetter. Køb møbler risers lavet til en mindre eller lettere type stol kan resultere i tabicas bryde hvis du prøver at bruge dem på en tungere hvilestol.

•Drej din liggestol på sin side, hvilket giver dig adgang til hver af sine fire ben.

•Sæt din møbler risers til hvert af benene på bunden af din tilbagelænet stol. Hvordan du gør dette afhænger af tabicas du har købt. For eksempel, smutte nogle risers bare lige ind på benene på stolen, mens andre skrues på benene på stolen.

•Juster alle dine risers således at de er udvidet til samme højde (hvis relevant). For eksempel, hvis du har besluttet, du ønsker at hæve din hvilestol med 5 inches, udvide hver af de fire hvilestol risers til "5 tommer" mærket på deres base. Visse risers kan ikke forlænges på alle. Disse er typisk cirkulære gummi stødtrin, der er købt i den højde, du forsøger at udvide din stol til.

•Sæt stolen tilbage til sin normale position, så det hviler på fire stol risers du har lige installeret. Du vil nu være i stand til at sidde i stolen og læne sig tilbage i en højde, der er mest behagelig for dig. Hvis du finder ud af at din stol er stadig alt for lav, eller det er nu alt for høj, kan du vende stolen tilbage på sin side og manuelt justere højden af risers til at matche dine behov (hvis relevant).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com