Min John Deere to-Cylinder vil ikke starte

October 15

Min John Deere to-Cylinder vil ikke starte

John Deere er en af de største fabrikanter af landbrugsmaskiner i Amerika. Virksomheden producerer flere rider slåmaskiner for forbrugerne. Din John Deere to-cylinder plæneklipper hvis undlader at starte, foretage fejlfinding af problemet selv. Nogle af de mest almindelige årsager til en no-start motoren på en græsslåmaskine er let fixable.

Brændstof spørgsmål

Nogle af de mest almindelige årsager til en no-start motoren kan findes i brændstofsystemet, så den første ting du skal gøre, er kontrollere din brændstoftank. Hvis der er brændstof i tanken stramme gas cap sikkert og forsøg at genstarte motoren. Hvis din plæneklipper stadig ikke starter, kunne dette være et tegn på at dit brændstof er forurenet med vand eller har gået dårligt. Fjerne gassen fra brændstoftanken bruger brændstof sifon eller pumpe. Tilføj nyt brændstof og prøv at starte din plæneklipper.

Tænding problemer

Tændingssystemet antænder brændstof / luft-blandingen i motoren. De rette forhold af brændstof og luft skal holdes i motoren for motoren at forbrænde. En tilstoppet luftfilter kan nedsætte mængden af luft, der får lov til at motoren forårsager en forbrænding fiasko. En tilstoppet brændstoffilter vil reducere mængden af brændstof sendes til motoren, hvilket kan også forårsage en forbrænding fiasko.

Kontroller filtrene på din John Deere plæneklipper. Kontrollere brændstofpumpen så godt. Begge er placeret langs linjen brændstof. Spore brændstof linje fra brændstoftanken, indtil du når brændstoffiltret. Brændstofpumpen er lige bag filteret brændstof. Når du har efterset de brændstofpåfyldning komponenter af Tændingssystem, kontrollere tændrøret. Fjerne og visuelt inspicere det for overdreven snavs eller korrosion. Udskift tændrøret, hvis nødvendigt.

Motoren problemer

Motoren virker ved at omdanne luft og brændstof til små forbrændingsanlæg, hvilke beføjelser plæneklipperen. For meget luft eller brændstof i motoren får motoren til at oversvømme, som kan hindre sig af igangsætning. Du kan oversvømme en motor når du prime motor for længe. Når du starter din John Deer plæneklipper, indstille din gas til lav til medium indstillinger. Der bør være et signal på dit gasspjæld til at angive de relevante starte indstillinger. Vent cirka 5 minutter til den overskydende brændstof til at fordampe, og prøv igen. Gashåndtaget problemer kan også oversvømme motor med for meget væske. Kontrollere indstillingerne gashåndtaget, så sørg for de ikke er indstillet til maksimal. To almindelige tegn på en utæt gashåndtaget er brændstof lækager og en stærk lugt af gas.

Komplekse problemstillinger

Nogle af de mere komplekse årsager til en no-start motoren kan kræve assistance fra en professionel. En utæt cylinder vil undlade at holde brændstof og forhindre motoren fra forbrænder. Du kan fortælle, hvis en cylinder er utæt hvis du kan se brændstof direkte nedenunder motorblokken. Du skal muligvis yderligere værktøjer til at teste din batteristrøm, hvis der ikke er noget galt med batteriet du har nu. En beskidt karburatoren kan hindre brændstofstrøm, men fjernelse, afmontering og udskiftning af karburatoren kræver erfaring med automotive mekanik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com