Min kædesav er ikke at få Gas

December 13

Min kædesav er ikke at få Gas

Et af de mest almindelige problemer på en motorsav er utilstrækkelig gas levering til karburatoren. Karburatoren har brug for en bestemt mængde brændstof til at fyre gas og flytte stemplet i cylinderen. Mange motorsav ejere er uvidende om, at forlade gas i brændstoftanken for mere end to uger vil forårsage dette problem. Gassen vil starte tørring og som den gør, det vil efterlade en klæbrig rest, der kvæler karburatoren.

Instruktioner

•Fjern fælles landbrugspolitik til din gastank. Dumpe alle de gamle brændstof til brændstof beholder. Wrap rag rundt børste og skrub den indvendige vægge af tanken. Hæld lidt benzin i tanken. Luk hætten og hvislen det rundt i 10 sekunder. Åben tanken og dump gas ud. Ren tanken igen med pensel og rag.

•Åbn dækslet top cylinder med skruetrækkeren til at fjerne de--oftest--fire skruer holder låget på plads. Løft dækslet; Skub luftfilter fra monteringspladen. Ser til højre for luftfilter og Find to brændstof linjer. Top, tættest på dig, er de vigtigste linje. Bunden er linjen impuls eller udrensning.

•Grab toppen linje tættest til dig med nåle-næse tænger og afbryde slangen fra ventilen på karburatoren. Aflæsse motoren op og ned og ryste det lidt. Se at se, hvis et par dråber af gas frakørsel slangen. Hvis ingen gas, Udskift brændstoffilter og brændstof linje. Hvis gas er til stede, skal din karburator rengøres og serviceres. Forlade karburator reparation til fagfolk.

•Reach i tank med metaltråd og krog brændstoffilter og brændstof linje, bringe dem opad til tank åbning. Grab brændstof linje og trække det filter og den kø ud gennem tanken. Skåret af en 10-tommer sektion af slanger til den ny brændstof linje.

•Stick metal wire ind i slangen og skubbe det gennem hullet i bunden af tanken. Grab brændstof linje, når det springer ud i nærheden af karburatoren med nåle-næse tænger og trække den mod karburatoren. Tag den metaltråd. Satte det nye brændstoffilter ved at skubbe det ind i slangen ende. Skubbe dem ind i tankens bund.

•Hook linje tilbage til karburator med nåle-næse tænger. Vedhæfte luftfilter og dækning. Fyld motorsaven med frisk blandet to-cyklus benzin og prøve at starte den. Hvis det stadig ikke kan starte skal din karburator rengøres og serviceres. Karburator reparation skal håndteres af fagfolk, som du kan skade din motor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com