Min kædesav vil fyre ikke

October 26

dahome1.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 20ce3f14d67e1e65 • 2015-07-28 05:40:11 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

San Jose

CloudFlare

Arbejder

dahome1.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 20ce3f14d67e1e65 • Din IP: 107.191.119.96 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

En motorsav bruger en lille, intern forbrændingsmotor, med et enkelt stempel, opererer på et to-takts system. Motoren brand, skal brændstof, luft og tænding systemer alle arbejde sammen. Hvis nogen af disse systemer er off selv lidt motorsaven kan ikke fyre eller brand dårligt. Altid bære læder arbejdshandsker når du arbejder på motorsave.

Check tændrør

Trække ud gummi boot på spidsen af tændrøret. På nogle motorsave, vil fjerne luft-filter dækning give adgang til tændrøret. Skru tændrøret med en topnøgle og trække det fra cylinderen. Kontroller spidsen for tunge kulstof aflejringer, korrosion og andre skader. Hvis tændrøret ser gamle eller beskadigede, erstatte det med en ny, som er meget enklere end at forsøge at rense gamle og ny gap-elektrode. Sætte det nye tændrør ind i motoren at se om det løser problemet. Hvis et nyt tændrør ikke løser problemet, forlade den gnist afbrudt til alle yderligere motor fejlfinding for at forhindre enhver utilsigtet start-ups.

Check for luft

Motoren kræver en bestemt kombination af brændstof og luft til brændstof til at antænde inde i cylinderen. Med luft-filter dækning ud, trække ud skum air filter pad fra boksen, lige over karburatoren. Rense luftfilter med en soft-tip børste og slap det mod håndfladen til at ryste løs eventuelle rester. Ikke vaske luftfilter i sæbevand, medmindre producenten specifikt anbefaler det. Udskift luftfilteret, hvis det er alt for beskidt til at rense eller er ældre end et år.

Check for Gas

Med luft blandingen sæt og arbejde skal det brændstof, der kommer i cylinderen, også være afbalanceret. Snavs, brændstof urenheder og klæbende brændstof indskud kan kvæle den cylinder brændstof levering, og motoren vil ikke fyre. Slippe af med alle brændstof, der er ældre end 72 timer og bortskaffe enhver blandet gas ældre end 30 dage, hvis ingen brændstof stabilisator blev brugt. Bland en frisk brændselsparti efter din producentens specifikationer. Brug almindelig blyfri benzin med et oktantallet 87 og ovenfor. Bland to-takts luftkølet motorolie i brændstoffet og blandes grundigt. Bortskaf alle brændstof ifølge lokale miljøbestemmelser.

Test Tændingssystem

Hvis brændstoffet, luft og tændrøret er alle kontrolleret og fungerer ordentligt, teste Tændingssystem til et tab af gnist, forårsager motor ikke at fyre. Bruge en tænding system tester, som kroge direkte på tændrøret og gummi boot. Dette vil tillade dig at isolere problemet til enten tændingen modul eller et andet system, såsom karburatoren. Hvis ingen gnist er til stede, inspicere tændingen modul, tænding ledninger og tændingskontakten. Hvis en gnist er til stede under testen, tage motorsaven til en mekaniker til yderligere test interne søgemaskine-systemer. Sørg for tændinger system og motorsav er korrekt jordforbundet under dette og alle tænding tests.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com