Min Kenmore 80 serien Gas tørretumbler ikke Tumbling

January 19

En tørretumbler tumler så cirkulerende luft trænger tekstiler til at tørre dem effektivt--tøj ikke tørre ordentligt hvis tørretumbler er tromlen ikke er roterer. Hvis din Kenmore 80 serien gas tørretumbler ophører med at ryste, ikke bruge det, indtil du kan identificere, hvad der er galt med den. Da tumbling spørgsmål er generelt let at identificere og nogle gange løse, kan du gøre din egen fejlfinding før du kontakter en reparation person.

Sikring eller afbryder

Selv om en Kenmore 80 serien gas tørretumbler varmer med gas, tillader El tørretumbler til at ryste. Et tab af magt kan forårsage en tørretumbler til at stoppe tumbling. Visse tørretumblere elektrisk strøm sendes videre via en sikring og andre har en afbryder. Da der er en række tørretumbler modeller, der falder under de 80 serien klassificering, anmeld tørretumblerens håndbog eller installation guide for din specifikke tørretumbler elektriske konfiguration. Tjekke dit hjem sikringsboksen eller afbrydere at se hvis tørretumbler er sikring eller hammerens har blæst; Udskift sikringen eller reset breaker, hvis det er nødvendigt.

Bælte

De fleste Kenmore 80 serien gas tørretumblere har en gummi bælte tilsluttet en motor, der slår på tromme. Bæltet kan er elastisk og bære og bryde med normal tørretumbler brug. Når et bælte pauser eller bliver løs, vil ikke tørretumbleren tørretumbler. Anmeld diagram i manualen forsynet med dine specifikke 80 serien tørretumbler model for vejledning. Det vil sandsynligvis kræve, at du fjerner panel bagest i tørretumbleren. Visse ældre versioner af 80 serien tørretumbler kan dog kræve at du løfte op tørretumblerens Kontrolpanel med en skruetrækker, så skub off topdæksel få tromlen. I begge tilfælde bør du kunne se toppen af tromlen og bælte, der går rundt om den. Undersøge bælte for tegn af over-stretching, såsom revner eller hævet fibre. Også, Giv bæltet et pull. Hvis det bevæger sig uden megen anstrengelse, er bæltet formentlig skudt. Ændre bælte til at gendanne tørretumbleren tumbling evne.

Stjernehjul trisse

Kenmore design de fleste af deres tørretumblere, herunder mange 80 serie modeller, med en stjernehjul trisse, der holder modstand på selen, der er nødvendige for at rotere tromlen. Hvis stjernehjul trisse standser arbejdet, selen ikke er stand til at dreje tromlen. Stjernehjul trisse er et lille hjul knyttet til en beslag af en fjeder. Det er en relativt skrøbelig komponent ofte findes i bunden af tørretumbler kabinettet i nærheden af motoren. Du kan normalt finde det ved at fjerne bagpanelet af din tørretumbler ved at skrue skruerne. Spin trisse for at se, hvis det bevæger sig let. Hvis du har svært ved at dreje hjulet eller det squeals når det spins, er hjulet nok slidt. Skifte ud den stjernehjul trisse med en ny.

Motor

En motor på en Kenmore 80 serien gas tørretumbler kan bryde. Da det er svært at vide, om en motor videodekoderen, da du stadig kan høre det hum selvom det ikke genererer strøm nok til at slå bæltet, kan du have din tørretumbler serviceres af en Kenmore tekniker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com