Min Kenmore 90 serien tørretumbler ikke genstarte efter den har kørt

April 19

Ejere kan tror de ved hvad de kan forvente med en Kenmore 90 serien tørretumbler, som tørretumbleren har funktioner såsom en slutningen af cyklus signal, lint skærmen, normal, strik, delikat og bomuldsstof muligheder, en automatisk fugt sensor og timet tør, luften tør eller touch-up muligheder. Hvis tørretumbleren ikke vil genstarte efter det var kører tidligere, nogle undersøgelse og fejlfinding kan hjælpe med at løse situationen.

Magten spørgsmål

Tørretumblere bruger en masse strøm og ofte kræver to sikringer eller afbrydere for at arbejde. Hvis en sikring eller afbryder bryder eller blæser, tørretumbleren kan pludselig stop i orden eller ikke vil genstarte når først det er blevet stoppet. Erstatte eller genstarte sikring eller afbryder om nødvendigt. Kontrollere strømkablet og sikre, at det er tilsluttet fuldt ud. Hvis andre apparater, der er sluttet til den samme stikkontakt og kører på samme tid, slå dem eller flytte dem til et andet kredsløb.

Tørretumbler drift

Kenmore tørretumbler kan stoppes på ethvert tidspunkt under en cyklus for at tillade brugere at foretage ændringer til cyklussen eller føje elementer til belastningen. Efter åbning af døren for at stoppe den aktuelle cyklus, bør brugere være omhyggelig med at lukke døren fast og tryk derefter på "Skubbe til Start" for at tørretumbleren til at genoptage drift. Hvis døren er klem eller startknappen er ikke skubbet, vil tørretumbleren ikke genstarte.

Dørkontakt

Tørretumbleren vil ikke fungere, hvis døren er klem. Hvis parameteren døren sidder fast eller er defekt, døren kan ikke lukke helt og tørretumbleren vil undlade at genstarte. Dørkontakt er beliggende i de vigtigste tørretumbler boliger tæt på dørrammen. Tørres det af med en fugtig klud og fjerne støv eller rester, der kan forhindre dørkontakt i at fungere korrekt.

Termisk beskyttelse

Hvis motoren på tørretumbleren har overophedet, kan tørretumbleren slukke pludselig for at beskytte motoren mod brændende. Afmonterer tørretumbleren og vente 30 minutter, så Tilslut strømmen og tænd tørretumbleren tilbage. Check grunde Hvorfor tørretumbleren kan have overophedet, såsom et overskud for fnug i filteret eller udstødning udluftning. Tørretumbleren skal genstarte korrekt. Hvis det ikke er tilfældet, slukke den tilbage og kontakte Kenmore for bistand, som motoren skal muligvis reparere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com