Min Kenmore Elite er ikke idet

July 11

Min Kenmore Elite er ikke idet

Kenmore Elite vaskemaskiner tilbyder både standard vaskemaskine funktioner med temperatur, spin hastighed og tid kontrol samt specielle funktioner såsom plet behandling af indstillinger, vandfiltrering, støjsvag drift og elektroniske kontrolelementer. Hvis vaskemaskinen ikke er idet, problemet kan være simple eller komplekse karakter og kræver som regel nogle undersøgelse og fejlfinding for at bestemme.

Normale processer

Bemærk, at Kenmore Elite vaskemaskine tilbyder flere muligheder, der kan gøre det synes som hvis vaskemaskinen ikke er idet når i virkeligheden det fungerer normalt. Mange Elite skiver har en sensor, automatisk vandstand, som justerer vandstanden belastning størrelse og pauser ofte under vask. Disse pauser er normale og er ikke tegn på et problem.

Låg åbent

En af de mest grundlæggende årsager hvorfor vaskemaskinen ikke kan agitere er, hvis låget er åbent. Vaskemaskinen er beregnet til at stoppe opererer hvis låg eller døren er klem. Skub låget eller døren lukket fuldt ud for at sikre, at vaskemaskinen kan gå normalt.

Magt

Et problem med strømkilden kan forårsage vaskemaskine undlader at agitere. Tilslut netledningen helt til en funktionel stikkontakt, og brug ikke forlængerledninger plug i vaskemaskinen. Erstatte eller nulstille sikring eller afbryder efter behov. Hvis der er andre apparater forbundet til det samme kredsløb, skal du flytte de andre apparater til en forskellige kredsløb hvis det er muligt at give en fuld strømforsyning til vaskemaskinen.

Ubalanceret

Hvis vaskemaskinen Kenmore Elite er ubalanceret, normalt på grund af en overbelastning af elementer, kan vaskemaskinen stoppe midt i cyklus. Mens nogle Elite skiver kan auto-korrigere en ubalanceret belastning (angivet med fejlkoden "UL"), andre Elite models vil ikke agitere som forventet. Åbn vaskemaskinen og enten fjerne nogle elementer eller omfordele elementerne i vaskemaskinen til at forhindre, at elementer fra bunching og skabe en ubalanceret tromme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com