Min Kenmore Elite tørretumbler ikke antænde

May 14

En Kenmore Elite gas tørretumbler skal være i stand til at antænde eller det vil ikke producere varme til at tørre tøj. Tændsats er en integreret del af varmeelements evne til at levere varme til tromlen. Hvis tændsats standser arbejdet, kan du ikke bruge din tørretumbler, indtil du reparere eller erstatte komponenten.

Formål

Tændsats er dybest set den tørretumbler pilot. Dens vigtigste formål er at antænde en flamme, når det kommer i kontakt med gas, når du tænder på tøjet Kenmore Elite gas tørretumbler. Flammen er hvad varmer en lang, metal snoede ledning, eller varmeelement, der udstråler varme. Blæser hjul cirkulerer luft i tørretumbleren, flytte det over varmelegemet hvor det bliver varmt inden den føres ind i tromlen til tørt tøj.

Indikatorer, tændsats er dårlige

Et tegn på, at en tændsats mislykkedes er, at din Kenmore Elite tørretumbler ikke varme. Tændsats skal producere en flamme til at opvarme varmelegemet. Hvis det ikke producere en flamme, gas fortsætter med at flyde fra ventilen men aldrig antænder. Hvis du lugte gas når du tænder din tørretumbler, bekræfte, at tændsats har tændt en flamme. Slukke tørretumbleren, hvis du ikke kan se en flamme til at undgå unødigt slippe gas fra ventilen.

Tændsats typer

Kenmore Elite gas tørretumblere har to typer af tændsatser baseret på den model, du ejer: en gnist og en glød. En gnist tændsats skaber en gnist til at antænde en flamme, når ventilen frigiver gas. En glød tændsats bliver så varm, at det lyser orange-rød og har nået en temperatur varmt nok til at generere en flamme, når gas er til stede. Begge typer kan pådrage sig tænding problemer.

Inspektion

Fjerne den vigtigste adgangspanel på forsiden af din Kenmore Elite gas tørretumbler til at lokalisere tændsats. Brugervejledningen til din bruger, hvis du har brug for hjælp. Drej på tørretumbleren og se for enten en gnist eller glød skal vises fra tændsats, afhængigt af hvilken tændsats på din model. Hvis ingen gnist eller glød vises, at tændsats er brudt og du bliver nødt til at erstatte den. Hvis du ser en gnist eller glød men ingen flamme, har tændsats beslaget flyttet. Beslaget holder tændsats på plads, således at gas kan fremme en tænding. Hvis beslaget ikke er støtte tændsats korrekt, bytte det ud.

Selv hvis du har mistanke om, at tændsats er defekt, er det altid en god ide at bekræfte, at gas ventil er åbne og lukke ordentligt, når din tørretumbler mislykkes at antænde en flamme. I visse tilfælde kan en frossen gas ventil forhindre gas i at frigive, i hvilket tilfælde tændsats ikke kan indlede en flamme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com