Min Kenmore Elite tørretumbler overophedet & vil ikke starte

August 9

Min Kenmore Elite tørretumbler overophedet & vil ikke starte

Fremstillet af Whirlpool, Kenmore Elite serien tørretumblere er en linje af populære høj kapacitet, feature-lastet bolig tøjtørrere solgt i Sears stormagasiner. Normalt overophedning pålidelig Kenmore Elite tørretumblere ofte på grund af en bygge op af lint i tørretumbler er lint skærmen, lint skærmen boliger, udstødning slange og udenfor udstødning udluftning. Rengøring ud den tørretumbler lint sti og udskifter komponenten termisk sikring er et simpelt fix, der vil nyde din tørretumbler orden igen på ingen tid.

Instruktioner

•Tag din Kenmore Elite tørretumbler fra sin magt kilde og slukke levering af gas til en gas tørretumbler.

•Rengør tørretumbler er lint skærmen, lint skærmen boliger, udstødning slange og udenfor udstødning udluftning til at fjerne fnug opbygge eller forhindringer, der kan forhindre den varme luft produceret af tørretumbleren østberlinerne effektivt. Rens lint fælden og lint skærmen boliger efter hver brug og ren udstødning slange og udenfor udstødning udluftning med jævne mellemrum at forhindre overophedning igen, tørretumbleren.

•Tag tørretumbler er bunden kick panel for at få adgang til den termiske fuse komponent. Indsæt en spartel eller flathead skruetrækker ind i rummet lige over panelet. Bruge spartel eller skruetrækker til at anvende moderat pres på de to metalclips fundet ca 4 inches i fra hver side af panelet. klippene vil frigive. Brug den samme proces til at frigive de to metal clips, der holder bunden af panelet kick. panelet afsat.

•Locate komponenten termisk sikring monteret ved siden af termistor på de tørretumbler blæser boliger. Kigge efter en tynd hvid plast komponent med en mørkeblå og en lys blå ledning knyttet til den; Dette er den termiske sikring.

•Test termisk sikringen i din Kenmore Elite tørretumbler for kontinuitet. Træk forsigtigt på de mørke blå og lys blå ledninger til at afbryde dem fra komponenten termisk sikring. Indstille et ohmmeter, undertiden omtales som en digital multimeter til Rx1 indstilling og touch ohmmeter fører til hver ende af den termiske fuse. Bemærk reaktionen fra den ohmmeter nål; erstatte den termiske fuse straks, hvis nålen undlader at flytte.

•Løsn og fjern lille skrue på midten af den termiske fuse fjerne komponenten fra blæseren boliger; Kassér den defekte termiske sikring, men holde den fjernede skrue handy. Hold den termiske reservesikring op til blæseren boliger og Juster skrue hul i blæseren boliger med skrue hul i midten af den nye komponent. Genindsætte fjernet skruen og spænd den. Vedhæfte de mørke blå og lys blå ledninger til enderne af den ny termisk sikring.

•Align sider af bunden kick panel med sider af tørretumbler kabinettet. Anvende moderat styrke til panelet til snap det tilbage på plads.

Tips & advarsler

  • Efter installere den ny termisk sikring, indstille din tørretumbler køre en opvarmet tørring cyklus. Tørretumbleren bør starte og producere varme uden problemer.
  • Kontakt Kenmore kundeservice for at arrangere en service aftale, hvis din tørretumbler er stadig under garanti. Selvreparerende en tørretumbler, det er stadig under garanti kan ugyldiggøre garantien og gøre dit apparat udelukket fra at modtage service fra producenten. Kontakt Kenmore direkte for yderligere oplysninger om reparation og garanti.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com