Min Kenmore Front-Load Skive Shakes dårligt under en Normal vask

November 27

En Kenmore front-load vaskemaskine vil ryste dårligt når det er out-of-balance i løbet af en normal vask cyklus, ligesom andre vaskemaskine mærker. De ryster problem er ikke enestående for Kenmore vaskemaskine og hverken er løsningerne skal stoppe skive fra at ryste. I sidste ende måde at ende det ryster er at afgøre, hvad gør maskinen ubalanceret som det vasker, derefter tage skridt til at løse problemet.

Sidesten emballage

Hvis din Kenmore front-load vaskemaskine for nylig blev installeret, sikre, at alle de skive emballage har været taget. Skum, shipping stænger og pap under eller bag vaskemaskinen kan påvirke den skive balance, får det til at ryste og gyrate i løbet af en normal vask cyklus. Inspicere under og omkring maskinen for enhver resterende emballagematerialer og fjerne enhver, som du finder.

Vask belastning for stor

Anmeld den opererer instruktioner, der fulgte med din Kenmore front-load vaskemaskine for at forhindre overbelastning vaskebalje med vasketøj. Vask for mange elementer på én gang kan forårsage vaskemaskinen bliver ubalanceret, og som følge heraf vaskemaskinen måske rock frem og tilbage på forskellige faser af normalprogrammet når vaskebalje slår. Generelt er en vaskebalje fuld, når det er lidt mere end to tredjedele af vejen fyldt med vasketøj.

Skrå gulve overflade

Hvis gulv overfladen hvor din Kenmore front-load vaskemaskine ligger ikke helt flad, din vaskemaskine vil dårligt ryste når den kører. Front-Load vaskemaskiner er særligt tilbøjelige til at ryste på grund af ordet uneveness, som denne vaskemaskine type spins på en hurtigere hastighed end top-load skiver, og derfor ryster er ofte mere synlige med front-loaders. Anvende lige pres på hver side af vaskemaskine med dine hænder og forsøge at klippe den. Hvis vaskemaskinen flytter, gulvbelægning overflade er ikke perfekt niveau. Justere nivellering fødderne ved Skives fire hjørner at korrigere for gulvbelægning uoverensstemmelser baseret på instruktionerne i manualen for din specifikke skive model. Efter vaskemaskinen er stabil, vil ikke det ryste.

Løs nivellering mund

En Kenmore front-load vaskemaskines nivellering mund kan løsne jo flere gange du kører vaskemaskinen. En løs nivellering fod kan ændre en vaskemaskine holdning og gøre det ujævne, som vil få det til at ryste dårligt når i brug. Når du stramme bolten af nivellering foden, sikre, at dens låsning hætte er sikker at holde bolten på plads. Hvis din Kenmore vaskemaskine model ikke kommer med låsning caps på fode nivellering, hente dem fra et apparat butik, der sælger Kenmore produkter. Webstedet reparation klinikken anbefaler, at du kontrollerer, at din vaskemaskine er stabil hvert år at forhindre maskinen i vibrerende under vask.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com