Min Kenmore Gasovn tager for lang til at forvarme

May 22

Forvarm funktion på din Kenmore Gasovn er nødvendigt at forberede ovnen til bagning og sviende, og typisk når den rette temperatur inden for et til to minutter efter indstilling af ovnen kontrol. Problemer med din ovn termostat eller magt kan påvirke dens forvarmning hastighed, som ovnen ikke vil gå videre til normal bagningen indtil dens indre når den rette temperatur. Hvis din Kenmore Gasovn tager for lang til at forvarme, foretage fejlfinding af enkle spørgsmål, før du når til telefonen til at ringe til en tekniker.

Ovn temperatur tilpasning

Kenmores ovntemperatur er indstillet til en fabriksindstilling, der vedligeholder ordentlig varme temperaturer. Det er justerbar ved at trykke på "Bages" i ovnen Kontrolpanel. Holding tilbage tillader dig at omkonfigurere ovnen ved at hæve temperaturindstillinger kalibrering. Foretage temperatur justeringer i mindre intervaller at undgå overcooking din mad.

Levering af gas

En delvist lukket spærreventil forhindrer, at ovnen varme ordentligt, som spærreventil begrænser gas fra strømmer fra dit hjem gas levering linje til ovnen. Fødeledningen er ryddet for forhindringer og distribuerer gas til ovnen et til to minutter afhængigt af hastigheden af din ovn. Spærreventil er beliggende langs en metal slange, der kæder på bagsiden af ovnen til gas stikkontakt, der stikke fra gulvet eller væggen.

Magt

En blæst sikring eller udløst effektafbryder vil begrænse din ovn evne til at varme op, som ovnen trækker strøm fra dit hjem strømforsyning, selv om det er en gas range. En blæst sikring i dit hjem sikringsboksen indeholder en sort, sootlike belægning inde i det, når det ikke længere fungerer, eller det vil have en synligt knækkede ledning inde i den. Alternativt, en udløst effektafbryder switch er vendt til positionen off eller neutral; rette den ved at vende det tilbage til positionen on.

Døren spørgsmål

En lidt klem dør giver varme til at flygte ud af ovnen, som betydeligt forlænger Forvarm tid. Check for løse hængsler på den ovndøren og sørg for, at døren er helt lukket for at forsegle luft ud af ovnen i brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com