Min Kenmore køleskab ikke tænde

April 15

Når din Kenmore køleskab ikke tænder, muligvis din første tilbøjelighed til at kalde en reparatør for at diagnosticere problemet. Selv om dette kan være nødvendigt, er det ikke den første ting du skal gøre. Dit køleskab fungerer muligvis ikke på grund af en eller flere mindre problemer, som du kan muligvis afhjælpe uden professionel hjælp.

Kontrollere stikkontakten

Skub køleskab langt nok væk fra væggen for at kunne få adgang til netledningen. Tryk i ledningen i stikkontakten for at sikre det fuldt ud er indsat. En løs ledning kan forhindre apparatet fra modtager strøm. Hvis ledningen er fuldt indsat, fjerne ledningen, og Indsæt ledningen fra en lampe, brødrister eller anden enhed til at se hvis stikkontakten leverer strøm til enheden.

Undersøge strømforsyningen

Hvis stikkontakten ikke leverer strøm til køleskabet eller til en anden enhed, du slutter til det, kan problemet skyldes din hjemmets breaker box. Åbn dækslet af dit hjems circuit breaker box til at se Hvis parameteren, der styrer køleskabet er indstillet til "On" position. Hvis parameteren er i positionen "Off", vend det til "On."

Drej på knapperne

Nogle modeller af Kenmore køleskabe er udstyret med et digitalt Kontrolpanel, der tillader brugere at tænde den køleskab kølefunktionen og slukke, når det er nødvendigt. Hvis den aktuelle meddelelse siger "Off", tryk på pilen "Ned" under "Fryser" indtil en temperatur vises i displayet. Dette slår funktionen køling i fryser samt kølerummet.

Ny Installation

Praktisere tålmodighed, hvis du for nylig købt og installeret en ny Kenmore køleskab. Kenmore køleskabe kræver flere timer at nå en temperatur cool nok til at fryse eller nedkøle mad ordentligt. Kenmore anbefaler, at tillade ca 24 timer i køleskabet til at nå sit optimal afkøling niveau. Programmering temperatur til en køligere indstilling vil ikke gøre køleskabet køle ned mere hurtigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com