Min Kenmore køleskab laver ikke is & det røde lys blinker

January 10

Min Kenmore køleskab laver ikke is & det røde lys blinker

LED på siden af ismaskinen i din Kenmore køleskab bruges til at kommunikere budskaber til brugeren i tilfælde af et problem. Antallet af blinker lyset gør i en række svarer til et sæt af instruktioner til reparation teknikere. At identificere og korrigere årsagen til blinkende LED kan du starte op ismaskinen og begynde at høste kuber gennem dispenseren.

Årsag til blinkende lys

Blinkende rødt lys, blinker én gang, indikerer en forhindring, blokerer den optiske sensor bruges til at registrere når isen bin er fuld. Lyset tændes automatisk når fryser døren er åben, så brugeren kan kontrollere status for ismaskinen. Flere blinker i en række indikerer et andet problem med ice maker mekanisme.

Årsagen til sensoren

Ismaskinen er udstyret med en optisk sensor, så mekanismen ikke producerer kuber mindlessly, indtil isspand overløb. Når bunken af kuber passerer den optiske sensor slukker mekanismen, der automatisk, indtil brugeren dispenserer nok terninger for at berettige en frisk afgrøde.

Fastsættelse af problemet

Undvære et par terninger eller glat den eksisterende bunke fladt med håndfladen af din hånd, indtil kuberne er lav nok ikke at rejse sensoren. Efter et par timer vil en frisk afgrøde af kuber udleveres i opbevaring spand. Alternativt, tømme spanden i en plasticpose til at starte en frisk afgrøde. Holde posen i kuberne i fryseren inden din næste fest.

Andre årsager til problemet

Lejlighedsvis udvikler frost på sensoren og elementer i fryseren tip i vejen for den optiske stråle. Tørre sensor med en ren, tør klud og fjerne eventuelle elementer i fryseren, som har tippet i ismaskinen. Bekræfte der er intet andet i vejen for bjælken lukke mekanismen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com