Min Kenmore opvaskemaskine ikke cykle efter en strømafbrydelse

December 15

Min Kenmore opvaskemaskine ikke cykle efter en strømafbrydelse

Under et tordenvejr, måske din house mister elektricitet, forårsager alle aktuelt kører elektroniske enheder, såsom Kenmore opvaskemaskine, at slukke. Efter magt er genindsat, mislykkes opvaskemaskinen til at vende tilbage. Der er flere årsager til dette kan ske efter en strømafbrydelse.

Breaker

Når strømmen går ud på grund af et tordenvejr eller elektrisk problem inden for området, er det muligt at effektafbryderen tilsluttet Kenmore opvaskemaskine er udløst. Du kan inspicere circuit breaker, som er placeret i en breaker box sammen med flere andre afbrydere, der styrer forskellige dele af huset. Effektafbryderen kan mærkes som den, der styrer opvaskemaskine eller måske bare "køkken." En udløst breaker har en switch, der sidder i midten eller "Off" position. Hvis du flip kontakten tilbage over til "On" position, kan du genindsætte elektrisk strøm til opvaskemaskinen.

Fuse

Genindsættelse af magten efter et strømsvigt kan have forårsaget en lunte til at blæse i hjemmet. Sikringer, ligesom afbrydere, er en sikkerhedsforanstaltning, der er truffet for at sikre, at store stigninger af elektricitet ikke skader Kenmore opvaskemaskine. Hvis du tjekke din sikringsboksen og se at en lunte er faktisk blæst, erstatte det med en ny sikring og magt at opvaskemaskinen skal gendannes.

Ledning skader

Det er muligt, at en elektrisk bølge forårsaget af genindførelse af magten efter et strømsvigt kan have skadet ledninger, der fører fra breaker til opvaskemaskinen. Hvis du lugte elektriske brændende eller se en sværtede område af tråd, er det et tegn på at ledning skader der er opstået. I dette tilfælde bør effektafbryderen deaktiveres straks, da skaden måske har frataget en del af ledningerne, så to varme ledninger til at røre hinanden, hvilket kan forårsage brand. Kontakt en elektriker for at reparere ledningerne.

Indstillinger

Samtidig med at lokalisere kilden til en Kenmore opvaskemaskine fiasko efter en strømafbrydelse, er der et par ting, der kunne forhindre, at enheden udfører efter magt er genindsat. Kenmore opvaskemaskine vil ikke tænde hvis døren er åben eller fastlåst. Også, nogle Kenmore mønstre indslag en forsinkelse opståen valgmulighed, som forårsager opvaskemaskine at tænde ad gangen udpegede i stedet for det samme.

Frakobling

Opvaskemaskinen kan nulstille, hvis de elektriske ledninger er frakoblet Kenmore og derefter tilsluttes igen. Slukke breaker til at opsige den elektriske strøm til opvaskemaskinen. Kontakt en elektriker for el-arbejde for at sikre en ordentlig tilslutning og undgå elektriske stød.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com