Min Kenmore opvaskemaskine lækager øverst til venstre for døren

August 15

Kenmore opvaskemaskiner, der fremstilles og sælges af Sears stormagasiner, er tunge maskiner og medfører ikke alt for mange problemer for deres ejere. Dog kan de bryde over tid på grund af kraftig brug. Problemer omfatter siver ud fra døren af maskinen. Dette problem kan, ofte gange, relateret til brugerfejl eller andre små problemer, der er let fast.

Dørpanel

En af de primære kilder til en opvaskemaskine døren lækage er en revnet eller beskadiget dørpanel. Med tung brug, paneler på døren revner, som kan forårsage lækager udfyldningen karret med vand. Efter belastningen er færdig, åbner døren og kontrollere for eventuelle tegn på skader på de indvendige dørpanel. Tegn på skade omfatter peeling, revner eller skår. Kontakt Sears kundeservice for at have nogen komme ud at servicere problemet fordi paneler er ikke tilgængelig i butikkerne.

Døren pakning

En sandsynlig kilde til lækagen er en beskadiget døren pakning. Hvis pakningen er revnet, kan foldet eller brudt, det forårsage lækager udfyldningen karret med vand. Hvis pakningen er beskadiget, skal den udskiftes. Men hvis du ikke mærke nogen skade på pakningen, tage en fugtig klud og tørre det af at fjerne snavs eller snavs, der kan have fået fanget i det. En beskidt pakning kan forårsage døren ikke til at forsegle korrekt.

Over-lavtskummende

En årsag til opvaskemaskinen siver ud fra døren er brugerfejl fra at lægge for meget opvaskemaskine vaskemiddel i maskinen, som forårsager over-lavtskummende. Dette kan også ske fra at tilføje den forkerte vaskemiddel flydende opvaskemiddel eller håndsæbe. Disse typer af sæbe skabe for mange suds for opvaskemaskine til at håndtere. Du kan løse dette problem, åbne opvaskemaskine dør og lad boblerne sprede på egen hånd. Når en god portion af sæbeskum er borte, tilføje en gallon af vand til karbad og starte opvaskemaskinen på en drain cyklus til at fjerne de resterende sæbeskum.

Skyl støtte

Tilføje for meget skyl støtte til rummet kan også forårsage opvaskemaskine at lække fra døren. Skyl støtte skaber en masse skum ved kontakt med vand og kan sive ud under vask. Dette sker typisk, når du spilder væske uden for de udpegede rum og det er ikke renset korrekt. Hvis du spilder uheld skylles støtte eller regelmæssig opvaskemaskine vaskemiddel, rense det grundigt før du starter opvaskemaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com