Min Kenmore opvaskemaskine rense ikke brønden

July 7

Sears' Kenmore appliance mærke tilbyder forskellige modeller af opvaskemaskiner, alle med forskellige rengøring funktioner. Nogle af årsagerne til din opvaskemaskine ikke ren godt kan være relateret til forkert brug af disse funktioner, mens andre problemer har komponent oprindelse.

Skyl støtte

Nogle retter kan forekomme urene, mens i virkeligheden er det rester på retterne efter vask dem i Kenmore opvaskemaskine. Den hvide rest du se kommer fra mineralforekomster i dit hårdt vand. Virksomheden tilbyder en skyl støtte dispenser på de fleste modeller til at hjælpe med dette problem.

Filtersystem

De fleste Kenmore opvaskemaskiner har et filtersystem til at diffusere stykker af fødevarer og andre partikler tilbage i opvaskemaskinen. Nogle modeller inkludere endda en tredobbelt filtersystem; ét filter fælder objekter, så det ikke vil gå i pumpen, en anden holder mad fra recirkulerende og tredje fanger fine partikler. Hvis filtrene blive tilstoppet med objekter, kan partikler ende på dine retter. Vask filtrene jævnligt holder madrester ud af opvaskemaskinen.

Lastning og indstillinger

Lastning retter ordentligt ind i Kenmore opvaskemaskine resultater i den bedste ydeevne. Drej snavset service nedad, så den opvaskemaskine spray arme rense dem bedst. Nogle Kenmore opvaskemaskine modeller har en "Turbozone" indstilling, i hvilket tilfælde er det bedst at placere de retter, der er rettet mod Sprayen jets på bagsiden af opvaskemaskinen. Indstillingen "Turbozone" Blaster mere vand på retter at rydde væk fødevaren mere effektivt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com