Min Kenmore opvaskemaskine Timer bliver fast

July 29

Min Kenmore opvaskemaskine Timer bliver fast

Opvaskemaskine timeren er integreret til vask og tørring i en opvaskemaskine. Levetiden for en opvaskemaskine, herunder en af Kenmore mærke, er det plausibelt, at kunne sidde fast i appliance timer; i sådanne tilfælde er det usandsynligt, at opvaskemaskinen kan afslutte sin vask ordentligt. Årsagen til denne fejl kan skyldes en række forskellige spørgsmål.

Vand varme

På Kenmore opvaskemaskiner er der en vand varme cyklus nær slutningen af vask, der skal udføres for opvaskemaskine til at færdiggøre sit arbejde. Timeren kan gå videre til den næste fase i cyklussen kun, hvis vandet opvarmes til et korrekt temperatur. Dette sker som følge af vandets varmelegeme i opvaskemaskinen, selv. Hvis elementet opvaskemaskine er i stand til at opvarme vandet, cyklussen vil ikke gå videre.

Termostat

Selvom vandet bliver varm nok, hvis termostaten i opvaskemaskinen er defekt, vil det ikke kunne fastslå, at vandet er den rette temperatur, og derfor dine timer vil ikke komme videre. Du kan afgøre, om termostaten er defekt ved kører opvaskemaskinen gennem sin normale cyklus og åbne det som det når til slutningen af cyklussen. Hvis vandet er varmt, den opvaskemaskine termostat er sandsynligvis skud og skal udskiftes.

Timeren

Hvis termostaten og elementet fungerer korrekt, er det mest sandsynlige problem at timeren selv funktionssvigt og holder sig på plads. Hvis det element og termostat virker korrekt, vil du sandsynligvis nødt til at udskifte timeren.

Udskiftning

Den eneste løsning for en fejl af en af disse tre komponenter er at erstatte uanset hvilken en funktionssvigt. Kenmore er en Sears mærke; Du kan bestille dele fra Sears dele direkte. Før du forsøger at erstatte nogen af disse dele, altid slukke strømforsyningen til opvaskemaskine først at undgå elektriske stød.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com