Min Kenmore ovn ikke selv ren

November 29

Den selvrensende cyklus på din Kenmore ovn kan gøre din rengøring opgaver i køkkenet lidt lettere. Denne cyklus reducerer behovet for at krat på indersiden af din ovn ved afbrænding væk mad og snavs med ekstremt høje temperaturer. Mens selvrensende er handy for travle kokke, cyklussen tilbyder ingen hjælp hvis det hårdnakket nægter at starte. I stedet for at blive frustreret, foretage fejlfinding af dit Kenmore ovn for at fastslå årsagen til problemet og ordne det, så du kan komme tilbage til mere fornøjelige opgaver.

Instruktioner

•Luk Kenmore ovn dør fast og sørge for, at intet er at forhindre døren i at lukke helt. Den selvrensende cyklus kører ikke, hvis døren ikke er helt lukket.

•Tryk på knappen "Start" eller "Indtast" efter at trykke på knappen selvrensende at starte cyklussen.

•Drej off forsinkelsen start funktion hvis nødvendigt. Hvis denne funktion er aktiveret, vises den forudindstillede tilberedningstid på uret, når du trykker på start-knappen i stedet for at starte den selvrensende cyklus. Tryk på knappen "Off/annullere" at slå denne funktion fra.

•Tryk på den selvrensende cyklus og start knappen igen for at tænde den selvrensende cyklus.

Kortindgangsdør en autoriseret Kenmore-udbyder til at reparere din Kenmore ovn, hvis den selvrensende cyklus stadig ikke fungerer.

Tips & advarsler

  • Kenmore anbefaler, at fjerne alle ovn stativer og pander fra ovnen før du starter den selvrensende cyklus.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com