Min Kenmore vaskemaskine 110.92272100 vil ikke dreje

September 16

Kenmore vaskemaskine, model nr. 110.92272100, er en elektrisk skive fremstillet af Whirlpool som en del af de 70 række Tøjvask apparater solgt af Sears. Som med de fleste foroven skiver, er Kenmore udstyret med en gear transmission, der skifter apparat gennem de forskellige cyklusser, herunder spin cyklus, der skylninger tøj og styrker ud vand nær slutningen af vask. Tromlen, der ture tøj er forbundet af en drivrem til skive motor. Når en Kenmore vaskemaskine ikke vil spin, kan du normalt spore problemet til et bælte eller transmission.

Instruktioner

•Træk vandet drain slangen ud af røret på væggen bag vaskemaskinen og angive slutningen af slange inde i Skive tromlen. Træk skive et par fødder fra væggen og unplug den elektriske ledning.

•VIP Kenmore bagud med ven holder apparatet konstant så du kan skinne en lommelygte under maskine at kigge ind. Åben bunden af Kenmore lader du inspicere maskiner inden for. Hvis du ser en brækket sort bælte på gulvet eller hænge fra motoren, dette er nok problemet. Drivremmen har brudt og skal udskiftes før tromlen vil spin. Hvis selen er intakte og ikke beskadigede, holde fejlfinding.

•Laveste Kenmore til gulvet og plug i apparatet. Indstillet vandstanden til "Lav" og starte vaskemaskinen på enhver cyklus. Med normal drift begynder omrører oscillerende når karret fyldes med vand. Hvis intet sker og du hører kun den summende lyd af motoren, kan Kenmore's transmission være slidt op. Hvis du hører ingen lyd overhovedet, kan den elektriske motor skal udskiftes.

•Skub i twist cyklus knop med uret for at "Spin" og vente ca. to sekunder. Hvis maskinen ikke idle og derefter skifte til hurtig spinding af karret, er transmissionen formentlig dårlig. Kontakt en vaskemaskine reparationsservice for at reparere apparatet, hvis det er uden for garanti, eller overveje en ny Køb hvis vaskemaskinen er mere end 10 år gamle.

Tips & advarsler

  • Holde dine hænder ud af apparatet mens fejlfinding vask cyklusser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com