Min Kenmore vaskemaskine er utæt vand ud the bund under the skyl & Spin cyklus

February 9

Min Kenmore vaskemaskine er utæt vand ud the bund under the skyl & Spin cyklus

Vand siver ud fra under dine Kenmore vaskemaskine kan være en stressende problem. Stop renseren og inspicere maskinen for at fastslå årsagen til lækagen. Du behøver ikke at være apparaternes ekspert til at diagnosticere og løse problemet.

Fylde slanger

Fyld slanger er indløbet vandslanger, der forbinder fra de varme og kolde vandhaner til bagsiden af vaskemaskinen. De levere vand ind i maskinen. Hvis disse slanger er løs, kan du få en lækage i løbet af skylles og spin cyklus. Mens lækagen stammer fra bagsiden af maskinen, vil det køre ned og under skive, gør det ud som om det kommer fra bunden. Stram løs slange-forbindelser med tænger. Hvis slangerne er delt eller beskadiget på anden måde, kan du få udskiftninger på en lokale hjem forbedring butik.

Drain slangen

Et problem med drain slangen kan forårsage et læk under vaskemaskinen under skylning og spin cyklus. Drain slangen bør sikres enten i standrør eller vasken til afløb. Et hook er inkluderet med drain slangen til at sikre det, men du kan også bruge en vandtæt tape til at holde det på plads. Hvis det bevæger sig ud af sted, ender dræne vandet på gulvet under vaskemaskinen.

Rengøringsmiddel

Hvis din skive har betegnelsen "Han" på displayet, skal du bruge høj effektivitet vaskemiddel i maskinen. Ikke bruger korrekt vaskemiddel resultaterne i en stor mængde af sæbeskum og kan forårsage et læk under skylning og spin cyklus. Erstatter din vaskemiddel vil løse læk.

Vask eller afløb træsko

I vasken og gulvet afløbet i din vaskerum skal være i stand til at håndtere 17 gallons af vand i minuttet Hvornår vaskemaskinen er dræning. Hvis tilstoppede eller langsom, får du en sikkerhedskopi af vand under vaskemaskinen. Da problemet er relateret til dræning, vil du opdage det under skylles og spin cyklus. Rens tilstoppe. Du kan bruge en husstand drain renere eller rådføre sig med en lokal blikkenslager.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com