Min KitchenAid kontrol låsen sidder fast

April 2

Mange KitchenAid ovne og intervaller har en elektronisk Kontrolpanel med tastaturer til forskellige ovn funktioner, såsom bagning, konvektion madlavning, bagende og selvrensende, samt en tidtager og ur. Tastaturet kan låse forhindre børn eller andre brugere fra programmering ovnen. Hvis kontrol-låsen sidder fast, er fejlfinding nødvendig.

Kontrol lås

Kontrol-låsen kan indstille og angives med "Loc" i displayet. Skubbe og hold Start"" indtil en biplyde frigiver denne funktion. Koden "Loc" forsvinder fra displayet. På andre modeller, bør ejere tryk "9" og "0" samtidig i tre sekunder for at frigøre det kontrol. At trykke på "Annuller" i fem sekunder på modeller med en lås symbol ved siden af "Annuller" tastatur frigiver låsen.

Selvrensende lås

KitchenAid ovn låses automatisk når en selvrensende proces er i brug. Koden "Loc" vises i displayet under denne proces. I dette tilfælde fungerer låsen som en kontrol lås, som andre ovn programmer kan ikke indstilles og døren ikke kan låses, mens ovnen rengøring. For at annullere den selvrensende lås, skubbe "Annuller", der slutter den selvrensende program og vente på ovnen til at køle ned og dør til at låse op. "Loc" forsvinder fra displayet, når ovnen er cool og døren kan åbnes. Aldrig tvinge åbne døren mens "Loc" vises på displayet.

Kontrol låse fast

Hvis ovnen kontrol pad forbliver låst, selv efter at "Starte" er afholdt indtil en biplyde til at frigive låsen, kan ovnen skal nulstilles. Afbryd strømmen til ovnen eller vifte, vent et minut og derefter gendanne magt. Når strømmen er genoprettet, skal du foretage en ny markering på tastaturet.

Selvrensende lås fast

Når ovndøren fritager ikke eller tastaturet sidder fast efter en selvstændig rense program, tryk på "Annuller" og derefter "Self Clean" at vælge en ny selvstændig rense program. Tryk "Start" og vent et par minutter, mens de selv rense program starter. Derefter køle tryk "Annuller" igen og lad ovnen ned. Ovnen bør låse og tastaturet skal frigive. Hvis ikke frigiver låsen, kontakte KitchenAid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com