Min KitchenAid Mixer skål er ved at blive afmonteret under brug

December 4

KitchenAid stå blandere har en metal eller glas skål, der tillægger stå enten af en base, der låser eller stifter og et forår-låsen, afhængigt af modellen. Skålen skal låses fast på plads før tænde for maskinen. Ellers kan skålen spild dens indhold, mikse uretmæssigt eller endda forårsage personskade. Kalde en servicetekniker, hvis fejlfindingsteknikker ikke kan løse problemet.

Installation

Den mest almindelige årsag til en KitchenAid mixer skål at blive udskilt under brug er, at det ikke er korrekt installeret. For at installere en skål-lift stå mixer, sted i skål-løft håndtaget i sænket position. Passe skål understøtter over benene og tryk ned på bagsiden af skålen, indtil skål benene fastgøres sikkert ind i låsen. På en standard mixer, placere skålen fast i bunden og drej den til venstre, indtil det er stramt.

Lås

Før tænde mixeren, sikre, at det er i låst position. På en lift-skål model, rotere håndtaget ligger på den nederste højre side af mixeren lige op til at låse det på plads. På en standard model, skubbe små håndtaget på den øverste højre side af maskinen i den "låst" position. Hvis du undlader at låse skålen, kan den vibrerende bevægelse af mixeren forårsage skål at blive udskilt under brug.

Defekt stifter eller låsen

Hvis problemet synes at være en slidt pin- eller en låsen foråret ikke at lukket stramt, kontakt KtichenAid at bestille nye dele. Disse dele er forholdsvis enkelt at erstatte med enkle værktøjer. Tag maskinen, før du begynder at arbejde på det, og arbejder på en ren overflade med masser af lys.

Service

Kalde en servicetekniker, hvis de ovennævnte fejlfindingsteknikker ikke løser problemet. Alle KitchenAid blandere har en et-årig garanti. KitchenAid enten reparere eller udskifte din mixer vederlagsfrit i løbet af denne tid. Efter garantien er udløbet, kontakt KitchenAid for at planlægge service eller oplysninger om autoriserede serviceteknikere i dit område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com