Min KitchenAid opvaskemaskine dør åbner i løbet af cykler

December 17

Min KitchenAid opvaskemaskine dør åbner i løbet af cykler

En KitchenAid opvaskemaskine dør, der åbnes under cykler forhindrer korrekt funktion af apparatet og fungerer som et punkt af udgang til vand, resulterer i skader og dyre reparationer til områderne omkring opvaskemaskinen. Døren kan flyve åben, mens apparatet er i brug af flere grunde, men de fleste af de fejlfinding er forholdsvis let og billigt. Et funktionssvigt dørlås eller hængsel, forkert placering af apparatet eller en slidt døren tætning er nogle af årsagerne til et funktionssvigt dør.

Dør smæklås

En dør smæklås fiasko kan forårsage en KitchenAid opvaskemaskine dør til at åbne i løbet af cykler. Door-latch holder døren fast lukket for at forhindre vand i forlader apparatet. Hvis låsen er defekt, ødelagte eller slidte, forbliver det ikke lukket. Mens opvaskemaskinen plejer start hvis døren låsen ikke helt er involveret, når maskinen er i drift forårsager en defekt dør lås døren til åbne.

Dørhængsel

En defekt dørhængsel kan også forårsage opvaskemaskine døren til at blive frigivet i løbet af cykler. Hængslerne er lige så vigtig som klinken i at holde døren lukket. Overdreven ruhed, såsom at lade døren drop åbent eller æglæggende tunge genstande på den åbne dør, løsner hængslerne eller får dem til at bøje eller warp.

Opvaskemaskine placering

Placering af opvaskemaskinen kan resultere i dørens udleder under drift. Hvis apparatet ikke er sat rigtigt fast mellem gulv og counter top, kan døren ikke forblive lukket. Hvis opvaskemaskinen indgives for stramt, kan dette også blokere døren fra lukning fast. Desuden, hvis opvaskemaskinen ikke er plan på alle sider, døren tendens til at åbne i løbet af cykler.

Døren segl

Betingelse af døren segl kan bestemme, hvis døren forbliver lukket under opvask cyklusser. I nye opvaskemaskiner eller dem med nyligt erstattet sæler, kan døren være svært at låsen for et par uger. Betjening af maskinen på den højeste varme indstilling hjælper seglet hurtigt justere til døren. På anden enden af spektret, hvis døren segl er slidt ud, døren har tendens til at svinge åben under cykler.

Andre overvejelser

Hvis en af opvaskemaskine dør fjedre er brudt, hindrer dette døren evne til at holde lukket i løbet af cykler. I modsætning til en jævn fordeling af vægten er døren tungere på den ene side, hvilket gør døren ubalanceret. Derudover er de øverste eller nederste parabol reoler ikke indgives korrekt i apparatet, som forhindrer, at døren bliver lukket i løbet af cykler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com